Ce faci cand iPhone-ul ti se blocheaza?

Postat la 21:04 | Scris de Daniela

Exact. Ce faceti voi cand vi se blocheaza iPhone-ul si nu puteti scoate bateria?

Inrebarea se adreseaza iFanilor carora li s-a intamplat ca smartphone-ul sa se blocheze si sa nu poata face nimic pentru ca iPhone si pentru ca bateria e intacta.
Vineri, in drum spre Bucuresti, un tip in tren vine la noi cu o problema la un iPhone 4 care i s-a blocat si voia sa ii scoata bateria. Telefonul se auzea ca suna, dar nu i se aprindea excranul, nu il putea inchide, nu il putea deschide, nu ii putea da restart. Nu stiu daca bateria unui iPhone se poate scoate, dar din cate am inteles, se poate desface partea din spate.

Eu am Samsung Galaxy S4 si sunt super multumita de el. Cand se blocheaza, ii scot frumos bateria, o las sa se raceasca in cazul in care e supra solicitata, apoi o pun la loc, il pornesc si toata lumea e fericita.

Share Button

8 Comentarii la Ce faci cand iPhone-ul ti se blocheaza?

 1. Marius
  May 5, 2015 at 9:54 pm (9 years ago)

  Se presupune ca Iphone e telefon pentru oamenii cu bani.
  Asadar, daca se blocheaza, cumperi altul…

  Reply
 2. Conta PFA
  May 8, 2015 at 3:33 pm (9 years ago)

  iPhone-ul asta e mult prea laudat. Si cred ca e facut de asa fel incat daca se strica ceva sa cumperi altul. E legea nescrisa a tuturor companiilor de acest fel. Ca la orice fel de consumabile. Si eu am Samsung si nu as schimba pe iPhone.

  Reply
 3. oferta albume foto
  May 9, 2015 at 12:22 pm (9 years ago)

  Cand un telefon se blocheaza se apasa in acelasi timp butonul power si butonul universal se tine apasat cateva secunde si telefonul se restarteaza. Daca nu se intampla nimic mergeti la un service specializat sau cumparati altul.

  Reply
 4. inscriere oriflame
  May 11, 2015 at 1:26 pm (9 years ago)

  Daca se blocheaza Iphone-ul, apesi butonul sleep/awake si butonul home in acelasi timp vreo 10 secunde.

  Reply
 5. Bestmob
  May 11, 2015 at 4:43 pm (9 years ago)

  De varianta cu power+buton universal stiam si eu pentru iPhone. Daca totusi nu se deplocheaza se poate merge la un service specializat, poate reusesc ei.

  Reply
 6. Andrei
  May 12, 2015 at 12:34 pm (9 years ago)

  Fix asta a fost unul dintre motivele pentru care am trecut de la iPhone la un Samsung Galaxy S5, mi s-a parut mai flexibil Androidul.

  Reply
 7. DJ Nunta Bucuresti
  May 14, 2015 at 3:13 pm (9 years ago)

  De la S4 incoace nu mai merita sa dai bani pe iPhone. Niciodata nu am inteles de ce iPhone-ul era considerat “fitza”, probabil pretul si moda lui. Am vazut si reportajul la lansarea i6 cand se calca lumea in picioare in State. Acum “fitza”vad ca e S6 Gold. Adevarul e ca, la 3200 de lei cat costa amandoua, Samsungul castiga clar. Cat despre blocajul telefonului…ganditi-va cine se bucura de asta.

  Reply
 8. iphone 7
  May 27, 2016 at 1:04 am (8 years ago)

  Nu stiam ca un iphone se poate bloca in asa fel. Dar in cazul in care se intampla asta, intradevar ii poti scoate bateria…. asta daca reusesti sa-i desfaci capacul :)

  Reply

Lasa un comentariu