Când şi ce cafea beţi?

Postat la 19:26 | Scris de Daniela

Eu de obicei îmi beau cafeaua dupa ora 11, sau sunt zile când mă trezesc mai de dimineaţă şi atunci dacă am chef o servesc.
Ştiu că nu e bună, e un drog doar pentru cei care beau zi de zi. La mine pot zice că e ocazional şi după chef. Prefer Cappuccino sau ar merge şi cafea făcută la aparat dar cu lapte si dulce, altfel o refuz sau o beau cu scârbă.

Vara e drăguţ un Frappe (pentru cine ştie să-l facă) cu frişcă şi topping de ciocolată + îngheţată de vanilie aşa ca bonus să nu fie prea sec. :D

Apropo, eu chiar nu ştiam cum se fac formele în cafea.

Share Button

12 Comentarii la Când şi ce cafea beţi?

 1. Bogdan
  October 19, 2011 at 2:45 am (13 years ago)

  io de obicei imi beau seara cafeaua =))
  altfel nu pot sa dorm

  Reply
 2. raki
  October 19, 2011 at 11:25 am (13 years ago)

  Eu beau cafea doar cand am chef, dar sincer sa fiu nu prea ma omor dupa ea, dar si atunci cand o beau vreau sa fie pe placul meu, adica fierbinte si amara, fara pic de zahar in ea. O prefer si pe cea de la tonomate si cea la ibric.

  Reply
 3. Yamasha
  October 19, 2011 at 12:33 pm (13 years ago)

  eu nu prea beau cafea..si asa dorm putin noaptea …cafea-mi mai tre`

  Reply
 4. ganguritu
  October 19, 2011 at 2:19 pm (13 years ago)

  Niciodata nu refuz cafeaua..poate ca beau cam multa…
  In principiu prefer espresso cu spuma de lapte :D

  Reply
 5. Calivita
  October 19, 2011 at 5:37 pm (13 years ago)

  Pe asta cu ” io beau cafea seara ca altfel nu pot sa dorm” n-am mai auzit-o. E si asta o chestie. Si dimineata sa bei somnifere ca sa fii energic. :)))

  Reply
 6. ojoDDDDD
  October 19, 2011 at 11:50 pm (13 years ago)

  beau cafea cand am chef…oricum nu face nici o mare diferenta daca beau sau daca nu beau…

  Reply
 7. Andrei
  October 20, 2011 at 1:25 am (13 years ago)

  Nici la mine nu are cafeaua un efect prea mare .Beau doar cand sunt foarte obosit , dar cred ca e o chestie de subconstient.

  Reply
 8. Anunturi gratuite
  October 20, 2011 at 2:54 pm (13 years ago)

  Daca nu am timp sa beau acasa dimineata la Dolce Gusto (am reusit sa refolosesc capsulele si le umplu cu cafea Irish Cream), o servesc la serviciu Lavazza, putin dulce, fara lapte.

  Reply
 9. Bucur
  October 21, 2011 at 5:41 am (13 years ago)

  beau cafea doar in week-end dimineata,cand tin post nu beau nimic,apreciez cafea foarte mult de aceea o beau si rar :))

  Reply
 10. Webdesign
  November 1, 2011 at 9:50 am (13 years ago)

  Eu beau nescafe mild, dimineata, la ora 9, imediat de cum ajung la munca. Iar cum cafea nu merge singura, ma necajesc si 2 tigari :)

  Reply
 11. Prakash
  June 7, 2012 at 8:41 pm (12 years ago)

  Tati o bea mai mereu fara zahar (na, cand i-o face mama, mama ii pune zahar) si concentrata.Mama o peferra dulce.Mamaia mai mult apa calda decat cafea.Eu nu beau cafea. Beau in schimb ciocolata calda. Care e drept ca nu e ceva zilnic. Ma mai trozneste uneori si am vreo doua zile in care beau. Dar asta se intampla de maxim doua ori pe luna.Imi place sa incerc (dar incercatul meu nu prea e sinonim cu mancatul ceea ce stiu ca ii enerva pe ai mei, ca desfaceam toate si de fiecare data nu luam decat putin) cam orice dulciuri ciocolatoase (si ocazional alte chestii dulci) noi gasesc. Ar cam trebui sa-mi fie rusine sa spun asta acum, pentru ca nu prea am mai avut chef de nimic dulce in ultima vreme. Martea trecuta am dat gata jumatate de cana de dulceata de visine (am obiceiul de a o pune intr-o cana termorezistenta ca sa o incalzesc) si trei lingurite de dulceata de mere. Si de atunci nu m-am mai atins de nimic dulce.

  Reply
 12. chetiv
  July 16, 2013 at 9:33 am (11 years ago)

  Va recomand cafeaua espresso traditionala, preparata din boabe rasnite la momentul prepararii, servita cu sau fara zahar, cu sau fara lapte. Eu o prefer fara zahar, cu putin lapte spumat (nu condensat). Dupa parerea mea nici un alt mod de preparare nu va extrage si nu va evidentia mai bine calitatile cafelei. Cine a fost prin Italia si a baut cafea buna acolo, stie despre ce vorbesc. Cat despre cafeaua extrasa din capsule, sau cea facuta la automatele de cafea… nimic bun. Nu este decat un mod comod si simplu de a prepara o cafea (hai sa o denumim cafea), dar nu are nici o legatura cu espresso-ul adevarat.

  Reply

Lasa un comentariu