Blog: cum să nu comentezi pe un blog

Postat la 15:46 | Scris de Daniela

Nu aş fi în măsură să vă învăţ eu, de aceea vreau de la început să subliniez că e doar o recomandare şi o chestie pe care eu una nu o fac la alţii pe blog.

De fiecare dată când se postează (vorbind în general şi personal) fiecare din noi greşim ba un cuvânt din neatenţie, ba o literă sau o cifră, etc. De ce ar trebui să fi aprostrofat într-un comentariu cum că ai scris “s-a” în loc de “sa”. Ok, tu ca autor/deţinător de blog vei observa primul greşeala semnalată. Dar atâta timp cât ai nişte reguli ale blogului, care bănuiesc că doreşti a fi respectate pe cât posibil, de ce vine Daniel (în cazul meu) să îmi arunce greşeala printr-un comentariu? E ultima dată când aprob asemenea comentarii şi cărora le răspund. Daca nu doriţi să luaţi aminte ce am scris aici, nu mai comentaţi.

Blogul e o mică parte din spaţiu online în care fiecare îşi dă cu părerea, aprobă sau dezaprobă pe autor. E o chestie tâmpită din punctul meu de vedere să corectezi pe cineva la fiecare greşeală, cuvânt, postare. Daca ţi se pare interesant articolul citeşte-l, dacă vi doar pentru a îi corecta pe unii şi pe alţii, lasă-te de online că nu-i de tine.

ps: e strict o părere personală şi nu vreau mai mult de atâta să fac o “politică a blogului”.
ps2: am iniţiat o leapsă aici pe care vă invit să citiţi şi să vă daţi cu părerea.

Share Button

5 Comentarii la Blog: cum să nu comentezi pe un blog

 1. Onica Marius
  January 26, 2012 at 4:58 pm (12 years ago)

  corect!dar merey sunt looooooooooooseri care comenteaza si o fac pe desteptii.

  Reply
 2. annitu
  January 27, 2012 at 6:19 pm (12 years ago)

  Ai mare dreptate. Adică, până la urmă, ar fi ok să iei o măsură în legătură cu asta, iar ideea cu regulile e foarte ok. Îţi recomand ca pe viitor să îţi alegi singurică comentariile care crezi că avantajează blogul tău şi să le dezaprobi pe cele care încalcă acele reguli. Părerea mea.

  Reply
 3. Daniela
  January 27, 2012 at 7:47 pm (12 years ago)

  @annitu: Am incredere ca am gasit o alta lume in acest online. :)

  Reply
 4. G.C.M.
  January 29, 2012 at 9:14 pm (12 years ago)

  Pe mine nu ma deranjeaza catusi de putin, singura regula e sa nu-mi jigneasca alti vizitatori. In rest, imi asum orice critica in momentul in care apas ENTER.

  Reply
 5. pinguu
  January 31, 2012 at 2:42 am (12 years ago)

  Eu sunt de-acord cu GCM.. atata timp cat nu imi jigneste vizitatorii, si nu imi vine cu comentarii gen .fain poza. , aprob orice comentariu:D

  Reply

Lasa un comentariu