Anonymous dă spargeri pe bandă rulantă

Postat la 12:37 | Scris de Daniela

De când cu ACTA, PIPA, SOPA şi alte tâmpenii, gruparea Anonymous au început să spargă site-urile unor instituţii importante din lume cum ar fi: CIA, FBI, FMI România, ANCMRR şi altele. Acestor oameni, care au putere pe internet, de ce nu li se poate face nimic? Bine că îl bagă la pârnaie pe hacker-ul din Cluj sau Timişoara care a spart site-ul NASA şi ăstora nu le face nimeni nimic.

Dacă tot e aşa experimentată poliţia în de-alea hackerismului (sau cum naiba să-i zic) de ce nu iau măsuri împotriva lor? Totuşi sunt nişte “viruşi” mari dând atâtea spargeri. Sau ce, există o oarecare frică? BULLSHITS!

Share Button

10 Comentarii la Anonymous dă spargeri pe bandă rulantă

 1. Felix
  February 24, 2012 at 3:17 pm (12 years ago)

  Hackerii au resurse limitate, dar statul nu. Cand se vor cobora la ei nu stiu ce se va inmpla. Acum sunt lasati in pace sa se vada maximul pe care il pot atinge dupa care vor fi striviti :D

  Reply
 2. bucuros
  February 24, 2012 at 6:54 pm (12 years ago)

  fiecare nas isi are nasul mai devreme sau mai tarziu!

  Reply
 3. Bogdan.Cretu
  February 24, 2012 at 9:18 pm (12 years ago)

  Cand gruparile de genul asta vor face ceva cu adevarat periculos si vor accesa date cu adevarat sensibile, atunci statele, prin organele specifice, ii vor strange cu usa. Deocamdata acesti hackeri sunt caini care latra dar nu musca.

  Hackerii autohtoni care au fost prinsi din punctul meu de vedere au fost condamnati pentru a fi dati exemplu. In fapt, nicio informatie “sensibila si vitala” nu a fost periclitata de actiunile lor, asta datorita principiului din securitate care spune ca informatiile importante nu sunt stocate pe medii informatice conectate la Internet. De aceea nici cei de la Anonymus sau alte grupari de genul acesta nu vor putea accesa prea repede informatii care sa dea lumea pe spate. Cazul Wikileaks a fost aparte pentru ca acolo au fost scurgeri de informatii nu furturi si dupa cum bine stim statele au luat imediat atitudine.

  Reply
 4. Daniela
  February 24, 2012 at 9:22 pm (12 years ago)

  @Bogdan.Cretu: de acord. Doar ca X sau Y nu stiu ce date au preluat ei care le pot folosi pe viitor. De aceea si nedumerirea mea.

  Reply
 5. Refu
  February 24, 2012 at 9:59 pm (12 years ago)

  Acest hacking asupra site-urilor nu este ceva important, dar este deajuns ca să fie mediatizat, este doar un defeace cum se mai spune, serverele importante sunt conectate în intranet, altă mâncare de peşte.

  Reply
 6. addicted
  February 24, 2012 at 11:16 pm (12 years ago)

  Sa dea o spargere si in guvernul romaniei si poate se fac niste ” scurgeri ” de bani. :)

  Reply
 7. Boogie
  February 25, 2012 at 10:41 am (12 years ago)

  O sa ii prinda la un moment dat, dar acum ii mai lasa putin sa se joace cu ei, sa vada ce mai fac.

  Reply
 8. LoL3X
  February 25, 2012 at 12:49 pm (12 years ago)

  Daca vroiau sa-i prinda o faceau pana acum dar nu cred ca ii intereseaza.

  Reply
 9. Bucur
  February 26, 2012 at 1:07 pm (12 years ago)

  probabil niste tineri care se mai distreaza cand vad ca se scrie de ei pe bloguri sau in presa :))

  Reply
 10. ionut
  February 26, 2012 at 6:58 pm (12 years ago)

  In momentul de fata “www-ul” este un mediu prolific pentru multe ineptii, dar sunt si mai multe lucruri care au ca finalitate pozitivismul. In alta ordine de idei, ca oriunde altundeva libertatea este precedata de responsabilitate iar in mediul internet aceasta, sa spunem, lege trebuie sa fie perfect valabila.

  Reply

Lasa un comentariu