Ai card ING blocat şi nu poţi face tranzacţie? Vezi aici ce soluţie ai pentru deblocare!

Postat la 11:38 | Scris de Daniela

Am întâmpinat o astfel de problemă în cursul zilei de ieri şi azi. Vroiam să fac un transfer în lei şi nu-mi recunoştea codul de răspuns din Digipass.
M-am dus la o filială ING din oraş şi l-am rugat pe tipul de acolo să îmi facă el tranzacţia să vadă concret care e problema. Nu a mers nici la el şi a sunat la relaţii clienţi ING. Acolo o tipă care ne-a ajutat dar atenţie, o să trebuiască să vorbiţi şi voi cu ea pentru că vă va întreba nişte detalii personal gen: ce sumă aveţi în cont, de când îl aveţi făcut şi ce fel de card e. După toate astea, cardul a fost deblocat şi astfel am reuşit să fac tranzacţia.


Niciodată pe internet nu găseşti răspunsurile la unele întrebări banale, aşa că de fiecare dată când întâmpin o problemă şi consider că v-ar ajuta şi pe voi, am să postez aici paşii care trebuie urmaţi în rezolvarea situaţilor. Sper că v-am fost de ajutor (pentru clienţii ING, respectiv card student) şi că voi fi în continuare.

Share Button

7 Comentarii la Ai card ING blocat şi nu poţi face tranzacţie? Vezi aici ce soluţie ai pentru deblocare!

 1. Yamasha
  November 17, 2012 at 1:32 pm (12 years ago)

  hmm,interesant, eu nu am avut probleme cu cardul ing, doar pe internet il mai blocam cateodata din greseala…
  M-ai pus serios pe ganduri cu verificarea soldului. Eu nu prea stiu ce am in cont, platesc mai peste tot cu cardul si chiar nu stau sa calculez cat mai am…

  Reply
 2. amiralul
  November 17, 2012 at 4:28 pm (12 years ago)

  am si eu cont, card si homebamk de la ing si sunt f multumit :) au servicii bune si gratuite :)

  Reply
 3. Daniela
  November 17, 2012 at 5:04 pm (12 years ago)

  @amiralul nu contesta nimeni servicile lor. Doar ca eu initial nu stiam care este codul de raspuns care trebuie introdus pentru a finaliza tranzactia.
  Si daca tot am uitat sa explic in articol o voi face aici in comentariu:
  Codul de Raspuns: pe site, aveti 2 alternative de mini-calculator: cel portocaliu si cel gri. Explic la cel portocaliu pentru ca pe el il am.
  Pentru orice tranzactie se apasa S si nu I. I este pentru primirea pin-ului care-l introduceti pe site. S este folosit pentru tranzactii – se baga codul PIN, apoi codul tranzactiei de pe site si in final se apasa OK adica = si se baga pe site Codul de raspuns.

  Reply
 4. Laurentiu
  November 19, 2012 at 12:20 pm (12 years ago)

  Nu mi s-a intamplat sa am cardul de ING blocat..mi se pare ca au cele mai bune servicii de banking, mai ales la nivel de homebanking.

  Reply
 5. Avocati Bucuresti
  November 21, 2012 at 11:19 pm (12 years ago)

  Si eu am cont ING, card, homebank si, pentru ca sa retin cum e cu butoanele de pe tokenul acela, am retinut “I” de la intrare si “S” de la semneaza, deoarece, in vechea interfata de ING homebank, acestea erau cele 2 actiuni pe care ti se solicita sa le faci cu acel token.

  Reply
 6. George
  November 5, 2016 at 11:14 pm (8 years ago)

  Din cand in cand sunt probleme cu serviciul ING homebank dar in general se rezolva in cateva ore.

  Reply
 7. Adriana alisa mitin
  May 12, 2022 at 7:56 am (2 years ago)

  Mieste blocat cardu și nu pot vedea dacă am bani pe iel

  Reply

Lasa un comentariu