Agenţii matrimoniale

Postat la 5:47 | Scris de Daniela

Pe câte lume mizaţi voi că se preocupă mai mult de carieră decât de propria persoană? Şi când zic propria persoană mă refer la familie.
Eu mizez pe majoritatea, mai ales că aproape toţi neaveniţii au început să devină mari vedete pe tv.

De ce să îţi cauţi partenerul/partenera prin intermediul unei agenţii?
Simplu. Ne e lene să ieşim la un suc, să socializăm şi mai bine ne pozăm, poze pe care angeţia la care suntem înscrişi le publică într-un grup restrâns de persoane. Şi aşa răsare făt frumos.

Da, ce pot să spun, interesante întâlniri şi moduri de aţi găsi partenerul, doar că pentru tinerii din ziua de azi, această modalitate e cam fumată.

Exemplu: povestea cineva cum să agăţi o puicuţă. Eşti în club, mergi la bar şi comanzi 2-3 shoturi pentru tipa care îţi face cu ochiul, cu menţiunea că e de la băiatul ăla mişto. Un număr de telefon ceva şi gata întâlnirea.

Share Button

3 Comentarii la Agenţii matrimoniale

 1. Cristina
  January 4, 2013 at 11:12 am (11 years ago)

  Ai dreptate în ziua de azi nimeni nu mai socializează sau așa au lăsat impresia.

  Reply
 2. Ionut
  January 4, 2013 at 12:18 pm (11 years ago)

  Pai cum sa iasa la socializat cand stiu ca nu pot mentine o conversatie pentru a cucerii??? Este foarte important sa poti sustine un dialog… dar putini reusesc :p

  Reply
 3. Matrimo
  May 16, 2015 at 7:22 pm (9 years ago)

  Unele agentii matrimoniale propun servicii matrimoniale gratuite pentru doamne si cu plata pentru barbati. Profitati stimate doamne, daca totusi este gratuit, nu aveti ce pierde. Va recomand http://www.matrimo.ro, o agentie matrimoniala internationala.

  Reply

Lasa un comentariu