Reţete electronice

Postat la 6:40 | Scris de Daniela

Cum vi se pare noul sistem al sănătăţii, reţetele electronice?

În mare parte, nu se vrea a fi o idee rea, mai ales că toată lumea trebuie să ţină pasul cu tehnologia.
Am fost răcită cu ceva săptămâni în urmă şi când am ajuns la medic, era cu laptopul în faţă. Evident că nu m-am gândit că stă pe Facebook. Toate datele medicamentelor au fost introduse într-un sistem electronic, iar apoi mi-a dat o foaie, scoasă la imprimantă cu medicamentele pe care trebuia să le cumpăr.
Când am ajuns la farmacie, păi ce să vezi că nu merge serverul- Mă rog, iniţial am fost la o farmacie unde era coadă şi am renunţat să stau. Până la urmă şi-a revenit (serverul) şi am primit şi medicamentele.

Cum am zis mai sus, nu e rea ideea dar dacă tot vrem să facem ceva, hai să facem bine.

Share Button

5 Comentarii la Reţete electronice

 1. Octavian
  January 4, 2013 at 6:47 am (11 years ago)

  Este o metoda noua , revolutionara dar e buna doar pentru cunoscatorii de tehnologie. Nu cred ca celor in varsta o sa le placa reteta eletronica. Daca se merge in paralel cu ambele metode va fii super

  Reply
 2. Cristina
  January 4, 2013 at 11:18 am (11 years ago)

  Eu zic că încă nu era timpul potrivit pentru asta. Ce o să se întâmple la satele din vârful muntelui și nu numai unde internet nu prea este și se mai oprește și electricitatea din când în când. Mă gândesc că astea sunt mofturile unora care nu prea au ce să facă pe acasă sau la serviciu. Da e bun sistemul, dar când totul este pus la punct, nu când ai învălmășeală peste tot și în loc să descurci mai mult încurci.

  Reply
 3. Perfu
  January 4, 2013 at 12:16 pm (11 years ago)

  Nu e nici o metoda revolutionara , e aceiasi metoda numai ca acum treaba se face putin pe calculator

  Reply
 4. Valentin
  January 4, 2013 at 1:17 pm (11 years ago)

  Eu cred ca treaba o sa mearga mai repede pentru cei in pas cu tehnologia dar pentru cei in varsta?

  Reply
 5. Alin Nicorici
  January 4, 2013 at 8:29 pm (11 years ago)

  #Valentin, nu cred ca persoanele batrane nu vor sti sa foloseasca aceste retete. Sunt asemanatoare celor vechi, doar ca la noile retete se afla un QRcode care e usor de folosit la farmacie, prin aceasta metoda se reduce numarul de retete false si asa sunt monitorizati si cadrele medicale care scriu aceste retete. Personal, imi place metoda.

  Reply

Lasa un comentariu