Scandaluri televizate

Postat la 22:50 | Scris de Daniela

Pentru cei care urmăresc din plictiseală sau din greşeală Acces Direct pe Antena1, bănuiesc că ştiţi despre scandalul cu sorsa lui Laura Lavric.

Să o luam uşor.

Avantajele unei persoane publice
Laura Lavric, cântăreaţă de muzică populară, apare la televizor ca să cânte. De fapt ar trebui să apară pe posturile teve cu muzică populară: Etno, Hora, Favorit, etc.
Ea având anumite probleme în trecut, sorsa s-a gândit să îi facă un rău acum la 50-60 de ani. Nu ştiu cât are, nu este artistul meu favorit, deci prea puţine ştiu despre persoana ei în afară de zona din care provine.
Reluăm, datorită ei, sorsa e cunoscută. De fapt, a devenit cunoscută o dată cu apariţia la teve.
Să luăm un exemplu concret: dacă s-ar fi dus Maricica să zică că are probleme în familie şi că o bate soţul, cine ar băga-o în seamă? Numa întreb.

Viaţa artistică
Tanti asta, Laura Lavric fiind o cântăreaţă de muzică populară, este chemată la nunţi. Eu, spre exemplu, dacă o chem la mine la nuntă, pe mine nu mă interesează viaţa ei personală, cu cine şi-a tras-o, câţi copii are, etc. Este absolut problema ei. Eu vreau să mă simt eu bine la nunta mea şi implicit ea, nu să o văd frustrată şi fără chef de viaţă, pentru că sincer nu îi este tot una la câte s-au spus despre ea. Nu-mi pasă dacă e adevărat sau nu. Nu o plătesc să îmi cânte 2-3 melodii şi apoi să pună pe altcineva că ea nu se simte bine.

Deci sincer nu ştiu pentru ce iasă X şi Y să povestească viaţa nu ştiu cui. Nu mă ajută cu nimic nici pe mine şi nici pe nimeni. Iar vorba aia, că îşi crează o imagine proastă, din punctul meu de vedere este total falsă. Pentru pensionarii care vegetează toată ziua în faţa televizorului şi acuşi prind rădăcini, poate pentru ei îşi crează că tot timpul se găseşte o babă care să comenteze. Sau pentru persoanele care tot timpul au ceva de spus. Pentru mine, e la fel cum a fost până acum. Simpatică!

Ca o ultimă idee, încercaţi să nu vă mai intereseze ce face X sau Y. Nu vă ajută cu nimic, nu câştigaţi nimic, doar o să aveţi de pierdut pentru simplu fapt că daţi prea multă atenţie unui NIMIC!

they don't care

Share Button

1 Comentariu la Scandaluri televizate

Lasa un comentariu