Ziua in care s-au intamplat doua nenorociri

Postat la 20:55 | Scris de Daniela

Astazi a fost o zi groaznic din punct de vedere al traficului. Ma trezesc si aflu ca un accident soldat cu un mort s-a petrecut la ora 05:00 dimineata pe centura orasului. (link)

Dupa cateva ore, un altul s-a produs intr-o localitate aflata in apropierea orasului. (link)

Ghiciti ce: la primul accident inca nu se stie cine e vinovatul, ba se sune ca soferul a intrat pe contrasens si s-a izbit de un tir, ba acum o dau la intors si cica soferul tirului ar fi intrat pe contrasens si soferul celeilalte masini nu a mai putut evita impactul.
La cel de-al doilea accident, nu prea imi vine sa cred si nici nu imi pot imagine cum s-a intamplat pentru ca de 2 ori pe zi trec prin zona respectiva, intr-adevar intens circulata pentru ca e drum European care face legatura intre Lugoj si Timisoara. Cica soferul nu a acordat prioritate.

Sa va povestesc despre acesta si voi reveni si cu o poza cat de repede posibil ca sa va inchipuiti si voi (in special soferii) cam in ce conditii dubioase s-a produs accidentul.
Soferul a iesit de pe un drum comunal. Vizibilitatea este enorm de mare, mai ales ca ditamai tirul s-a indreptat spre masina. Nu sunt tufe, nu au fost masini parcate, NIMIC! Intelegeti voi? NIMIC!!!

[foto curand]

Despre primul accident nu prea stiu ce sa zic. Ori a fost baut soferul care a murit, ori tiristul a adormit la volan.


In Romania nu exista zi sa nu fie un acctident cel putin cu raniti. Acum, intrebare intrebatoare: oare din ce cauza? As putea spune ca sunt multe, dar totodata as indrazni sa va las pe voi sa enumerati cateva pe care le considerati voi cele mai grave.

Share Button

6 Comentarii la Ziua in care s-au intamplat doua nenorociri

 1. Adri
  January 14, 2014 at 10:48 pm (10 years ago)

  1. Viteza.
  2.Neatentia.
  3. Graba.

  Reply
 2. zed
  January 15, 2014 at 3:42 pm (10 years ago)

  1.Prostia
  2.Prostia
  3.Prostia!

  Reply
 3. turbo
  January 15, 2014 at 4:07 pm (10 years ago)

  accidentele se fac mai mult din neglijenta soferului, teribilism sau cei gen permise de Pitesti

  Reply
 4. Yamasha
  January 15, 2014 at 6:34 pm (10 years ago)

  Pai daca ar exista mai multe autostrazi sau macar DN cu delimitari pe mijloc, iar oamenii ar fi atenti la volan, nu la oglinda, la telefon ar fi mult mai putine accidente…

  Reply
 5. silvia
  January 18, 2014 at 12:04 pm (10 years ago)

  Trist…:(pacat de vietile lor:(

  Reply
 6. Stefan Dumitrescu
  January 19, 2014 at 3:41 pm (10 years ago)

  Silvia, fiecare avem o viata, daca nu stim sa avem grija de ea, ajungem si noi acolo unde nu trebuie, prea repede. Daniela, in ziua de azi accidentele inseamna mai mult prostie.

  Reply

Lasa un comentariu