Care e faza cu voyo.ro şi site-uri ilegale de streaming

Postat la 13:53 | Scris de Daniela

Am început de ceva timp să urmăresc tot serialul Ghost Whisperer. Întainte l-am văzut pe ProTv, doar că îl dădeau doar o dată pe zi de la 4 la 5. Aseară, m-am uitat la un episod şi când să dau la următorul, ce să vezi că nu mai merge vplay.ro. Ştiam de faza cu cu Voyo.ro şi CNA, dar nu credeam că aşa repede acţionează. Mă rog, azi a revenit.

În altă ordine de idei, văzând că nu mai merge vplay.ro, am zis ok hai sa ne facem abonament pe voyo.ro ca să-mi urmăresc serialul până la capăt deşi nu mai aveam aşa mult că ajunsesem la sezonul 4, episodul 3. De tot, serialul are 5 sezoane a câte 20 (aprox) de episoane de sezon.
Intru pe voyo.ro şi evident ca să mă lămuresc că acest site deţine Ghost Whisperer dau la search. Când ce să vezi, “Niciun rezultat gasit!”.
Pai staţi puţin prieteni, voi vreţi ca lumea să facă abonament pe site-ul vostru şi să nu oferiţi mai mult de 600 seriale, filme şi emisiuni? Da ştiu, e vechi Ghost Whisperer dar totuşi, oferiţi conţinut pentru care deţineţi drepturi de autor şi mai ales că pe tv, cum am zis şi mai sus într-un timp s-au dat câteva episoade din acest serial. Deci care e motivul pentru care acest serial nu se găseşte pe acest voyo.ro?

Cât despre site-urile care ofera conţinut fără drepturi de autor:
http://www.xfilmeonline.net, http://www.filmepeales.com, http://www.filmedecomedie.info, http://www.filmeonlinefree.ro, http://www.filme-noi-online.com, http://www.filmesubtitrateonline.net, http://www.filme-free.ro, http://www.cinemo.ro, http://www.990.ro, http://www.divxonline.biz, http://www.filmehd.net, http://www.filme-online-gratis.com, http://www.filmulde10.com, http://www.filmesubtitrate.info, http://www.filmesubtitrateonline.net, http://www.filme-subtitrate.org, http://www.filme-subtitrate.info, http://www.filme.online-pe.net, http://www.filme.online-pe.net, http://www.filme-online-subtitrate.eu, http://www.filme-subtitrate.ro, http://www.hdfilmeonline.info, http://www.filme-2012.com, http://www.opticmovie.com, http://www.cinemaxx.ro, http://www.1filme.ro, http://www.filmeonline3d.ro, http://www.filmeonlinetari.com, http://www.filmehd-online.net. http://www.filmeonlinehd.biz, http://www.seriale-filme.info, http://www.serialedetop.com, http://www.serialul.net, http://www.filmeonline.org, http://www.filmemisto.com, http://www.superfilme.net, http://www.vplay.ro, http://www.serialepenet.ro, http://www.tvpug.com, http://www.neededspark.blogspot.ro, http://www.deseneanimateonline.info, http://www.freshon.tv – sunt multe. Dar lumea caută exact ceea ce vrea să vadă nu ce li se impune pe tv. În plus, sunt de o grămadă de timp aceste site-uri, de ce nu s-a sesizat nimeni până acum? Aud? Aaa, vă merge prost protv-iştilor? Ok, am înţeles doar că nu o să plătesc niciodată un abonament pe nici un site dacă nu găsesc ce vreau.

Share Button

12 Comentarii la Care e faza cu voyo.ro şi site-uri ilegale de streaming

 1. Havrince Daniel
  November 4, 2012 at 5:39 pm (12 years ago)

  Totusi cred ca au primit cveva trafic site-urile respective in ultima vreme. Sunt peste tot postate adresele :D

  Reply
 2. Laurentiu
  November 4, 2012 at 5:42 pm (12 years ago)

  Si eu sunt putin afectat de asta dar oamenii au dreptate..nu e frumos sa platesti pentru unele seriale/filme drepturile tv si altii sa le ofere piratate, ba chiar sa mai aiba nesimtirea sa ceara abonament pentru asta.

  Reply
 3. Sarcasticu
  November 5, 2012 at 2:44 am (12 years ago)

  Băieţii de la voyo sunt tare deştepţi. Ştiu cum să profite de pe urma românilor. Au văzut că se merită, au trafic ..şi de ce nu să profite de pe urma noastră?

  Oricum, voyo nu se ridică la valoarea altor site-uri. Fiind ele şi cu conţinut piratat, ilegal ş.a.m.d.

  Reply
 4. Bucur
  November 5, 2012 at 7:32 am (12 years ago)

  mi se pare o prostie sa dai 3 euro pe luna celor de voyo cand poti sa vezi gratis :))

  Reply
 5. Adi
  November 5, 2012 at 1:20 pm (12 years ago)

  Frumos ca tot circula lista asta de site-uri care difuzeaza filme fara drepturi de autor. Acum ce vor face? Le vor inchide pe toate?

  Reply
 6. diana
  November 6, 2012 at 12:33 pm (12 years ago)

  sunt niste retardati astia de la promedia! de cand se ocpa CNA-ul cu internetul??? si pe langa asta… prostii au facut reclama graatis la mai multe site-uri de filme si seriale pe care multi nici nu le stiau… si pe langa toate astea, fac ceva pe serialele lor de tot rahatul, nu ma pot uita nici 5 sec la ele, d-apai sa le mai caut pe net????

  Reply
 7. Marius
  November 7, 2012 at 11:09 am (12 years ago)

  Faza e ca voyo vrea ca toate site-urile sa dispara si sa ramana iei singur si toata lumea sa isi faca cont la iei asta never.

  Reply
 8. Laurentiu
  November 7, 2012 at 11:55 am (12 years ago)

  @ Bucur: Tipic romanesc :) De ce sa facem ceva legal cand putem s-o facem ilegal, sa furam munca altora. Vrei sa te servesti de ceva? Platesti, e simplu.

  Reply
 9. Carmen
  November 7, 2012 at 7:09 pm (12 years ago)

  ca se vor da jos site-urile astea sau nu, nu-i mare problema. se pot face altele in loc. romanul este rapid si eficient.

  Reply
 10. piculina333
  November 9, 2012 at 3:03 pm (12 years ago)

  In concluzie – imi spune si mie cineva un site pe care sa pot urmari seriale si filme ( chiar si cu abonament )fara sa-mi fac nervi ca “nu se difuzeaza ) ?
  Multumesc

  Reply
 11. Daniela
  November 9, 2012 at 3:22 pm (12 years ago)

  @piculina333 tinand cont ca a revenit vplay.ro, o varianta ar fi acesta. Iar alte doua, Hulu si NetFlix – a explicat zoso putin despre ele.

  Reply
 12. Ciprian Stoian
  February 9, 2017 at 6:25 pm (7 years ago)

  Totul se leaga de content marketing si de cum iti promovezi brandul in mediul online, de calitatea continutului livrat potentialilor clienti si de optimizarea SEO a site-ului.

  Reply

Lasa un comentariu