Tablete ieftine de la Oktal (P)

Postat la 8:00 | Scris de Daniela

De foarte mult timp mă gândesc să îmi cumpăr o tabletă. Nici prea scumpă nici prea ieftină, un preţ relativ ok pentru bugetul meu. Am fost prin mai multe magazine, însă nu mi-a plăcut mai nimic. Bănuiam că voi rămâne în situaţia de a comanda de pe internet. Mult mai lejer, costuri mici de transport, iar în câteva zile tableta mea va fi acasă gata de funţionare.

M-am îndreptat privirea spre Tableta Evolio EvoTab 3. Îndeplineşte exact cerinţele de care am nevoie, mai ales că o voi folosi cel mai mult în călătorii. Deşi aveam de ales dintr-o gamă mai largă de tablete.

Câteva specificaţii tehnice:
– este echipată cu unul dintre cele mai rapide procesoare grafice care există la ora actuală şi anume: Mali Quad Core care permite vizualizarea filmelor în format full HD.
– conectivitate la Internet prin intermeiul conexiunii Wi-Fi.
– de asemenea se poate conecta şi prin intermediul unui modem extern care se conectează direct la tabletă. Modemurile 3G compatibile sunt: Huawei E1750, ZTE MF 190.
– vine cu aplicaţii preinstalate cum ar fi: PresaOnline, Evobook, aplicaţii proprii brandului Evolio.
– are microfon integrat, cameră secundară de 0.3 MP, număr nuclee 1, rezoluţie 800×480 pixeli, sistem de operare Android 4.0 – Ice Cream Sandwich.

O chestie faină: garanţia acumulatorului este de 12 luni.

Şi cel mai important, raportul calitate preţ este dat de calitatea materialelor folosite în producţie, detaliile finisajului, caracteristicile tehnice specifice şi garanţia de 5 ani.

Share Button

1 Comentariu la Tablete ieftine de la Oktal (P)

  1. Evolio
    January 30, 2013 at 5:35 pm (11 years ago)

    Buna Daniela! Ne bucuram ca iti place tableta noastra. Iti recomandam si Evotab Fun, care are transmitator FM, receptor GPS, o memorie mai mare si port HDMI.
    Daca ai nevoie de mai multe informatii ne poti contacta la 021 300 2004 sau la adresa office@evolio.ro

    Reply

Lasa un comentariu