Servicii de videochat: Google Hangouts

Postat la 0:53 | Scris de Daniela

Un site de profil spune următoarele:

Living in the future is great: You can open a browser, click a few buttons, and instantly see your friend’s face on-screen, and talk to them in real time.

Bun. Asta e pe calculator. Problema e că mie mi s-a instalat automat, fără acordul meu, Google Hangouts pe smartphone. Nu am nevoie de el, zău. Ok, aproape în orice loc există net wireless, dar problema e că nu în orice loc merge şi bine.
Într-un timp, foloseam Tango până când i s-a făcut fel de fel de update-uri şi l-au stricat. Şi aşa mergea destul de nasol şi nici nu avea căsuţă de chat.

Chiar dacă nu are videochat, cel mai des folosesc WhatsApp. Nu ştiu de ce, dar presimt că în viitorul apropiat se va implementa şi videochat la această aplicaţie.

O a doua chestie ar fi că şi Facebook are ceva de genul: Facebook Video chat. La mine în browser, cel puţin, blogul, facebook-ul şi un site din zona gaming-ului sunt deschise non-stop. Atâta timp cât Facebook estea cea mai populară reţea de socializare şi nu există om pe pământ care să nu intre o dată pe zi pe Facebook, nu văd de ce ar trebui să mă pierd prin Google.

Share Button

4 Comentarii la Servicii de videochat: Google Hangouts

 1. Dragos
  July 24, 2013 at 10:54 am (11 years ago)

  Daca ati citi ce permisiuni cer aplicatiile de pe Google Play v-ati da seama ca demult telefonul nu mai e ceva privat. E spionul din buzunarul tau. Exista si contrametode, de la firewall pana la custom ROM ce blocheaza anumite permisiuni pana la confirmarea explicita a utilizatorului.
  Daca pana acum era ceva mai greu sa supraveghezi utilizatorii de pe pc, in cazul telefoanelor destepte au dus asta la rang de arta. Cei mai multi se impaca cu gandul ca au spionul cu ei, sau nici macar nu-i intereseaza, sau n-au habar. Fara nu se poate, daca n-ai accepta conditiile ai avea o cutiuta neagra, goala, cu hardware performant si aspect frumos.
  Daca doriti sa vedeti care sunt spionii din telefon, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.carlocriniti.android.permission_explorer

  Reply
 2. Dana
  April 20, 2014 at 3:07 am (10 years ago)

  Asa e. Telefonul o sa ajunga in curand ceva de genul open book :)

  Reply
 3. Andreea
  April 20, 2014 at 3:09 am (10 years ago)

  Da. O mare prostie o sa iasa. Daca nu e nici facebook, nici whatsapp, nici alte retele de socializare, trebuie sa se autoinstaleze ceva, ca toolbarurile de la yahoo.

  Reply
 4. Andreea
  April 20, 2014 at 3:10 am (10 years ago)

  da.. o sa ajungem sa ne filmam cand dormim.

  Reply

Lasa un comentariu