#royalwedding

Postat la 2:43 | Scris de Daniela

Astăzi toată lumea era aţintită cu ochii în televizor ca să vadă marea nuntă la care protagonişti au fost William şi Kate.
Sincer nu mă interesează aşa mult evenimentul acesta dar ţinând cont că au fost destule lucruri care să atragă atenţia în mod plăcut şi că pe toate programele vedeai doar nunta, am fost nevoită să privesc.

Primul care a ieşit la iveală a fost desigur William, într-o uniformă roşie şi… ce mai, i-a stat bine! Urmând sora lui Kate, Pippa Middleton care de asemenea a fost îmbrăcată de la aceeaşi casă de modă cu cea a rochiei lui Kate (Alexander McQueen) şi care avea o rochie de-a dreptul superbă. Mi-a plăcut foarte mult simplitatea, nu a fost sofisticată deloc. Interesant că nici ea şi nici Kate nu au fost îmbrobodite cu o grămadă de bijuterii. Poate multă lume se aştepta la aur/argint din cap până în picioare. Apropo, inelul de pe degetul lui Kate a fost al prinţesei Daiana şi acea coroniţă de pe cap.

Despre rochia de mireasă nu prea sunt multe de zis, la fel de superbă şi simplă. Şi să nu uităm de tortul cu 8 etaje. După cum pare e băgat marţipan la greu. Merită oricum, e foarte bun. Garantez!!!:))

|

Share Button

Lasa un comentariu