Revoluţia secolului XXI

Postat la 22:59 | Scris de Daniela

Se miră cineva de ce se întâmplă acum în România? Când vre-odată a fost bine în acestă ţară? Niciodată nu va fi atâta timp cât un om îşi cumpără viitorul pe 50 de lei sau pe două sticle de ulei şi o pungă cu zahăr sau faină.

Picătura care a umplut paharul a fost demisia lui Raed Arafat. Un om, care nu e român, practic ar fi trebuit să îl doară în sulă de România, mai ales când s-a văzut într-o funcţie înaltă. Totuşi a creat un sistem foarte bun pentru România. Acesta find SMURD, salvatorii de vieţi care îţi sar în ajutor la cea mai mare nevoie. Băselu doarea acest sistem privatizat fapt care a dus la ceea ce vedeţi acum pe străzi.

Nu eram născută când a fost revoluţia, însă am văzut pe câteva bloguri şi am auzit de la părinţi, bunici, prieteni, etc cum a fost acea perioadă şi ce s-a întâmplat mai exact. Ce se întâmplă în aceste momente, poate fi o replică a ceea se s-a întâmplat în “89. Şi aici mă refer la fuga lui Băsescu. Nu ştiu cu ce a plecat el, dar e sigur că a plecat tot pe banii noştrii.

E păcat că nişte oameni încompetenţi nu sunt în stare, nu vor, nu au chef să aibă grijă de o ţară deşteaptă şi frumoasă din punct de vedere al naturii şi al oamenilor (uneori). Cât să mai furi? Nu vor lua nimic cu ei. E trist ce se întâmplă…

Share Button

4 Comentarii la Revoluţia secolului XXI

 1. Raki
  January 15, 2012 at 2:40 am (12 years ago)

  Imi place ca folosesti si tu denumirea de Băselu.
  Nu vreau sa fiu prea rau, ca de oricei asa sunt, dar as vrea sa il vad pe Băselu in aceeasi ipostaza ca a tovarăşului.
  Pentru Arafat & SMURD – Jos Palaria

  Reply
 2. HuKeZ
  January 15, 2012 at 4:53 pm (12 years ago)

  S’a umplut paharu.. Daca se continua cu interventii in forta din partea jandarmilor nu vor mai fi manifeste civilizate se va ajunge ca si in Grecia..

  Reply

2Pingbacks & Trackbacks on Revoluţia secolului XXI

Lasa un comentariu