Retrospectiva anului 2012: 10 gadgeturi care au fost scoase din producţie

Postat la 18:26 | Scris de Daniela

Amazon Kindle DX
Cel mai mare mare cititor de cărţi de la Amazon, a fost retras de pe piaţă. Cu un ecran de 9,7 inch, era destinal în principal studenţilor. Unul din factorii care au dus la această decizie a fost vânzările slabe.

Apple Macbook White
Încă din 2006, utilizatorii Apple s-au putut bucura de Macbook până anul acesta, când procesul de producţie a fost oprit.

Dell Venue/Venue Pro
Echipate cu Windows Mobile, seria Venue de la Dell a părăsit piaţa smartphone-urilor. Unul din factorii care i-au determinat pe reprezentanţii companiei este problemele tehnice apărute.

Apple iPad 3
În mai puţin de 6 luni de la lansarea iPad 3, cei de la Apple au scos un nou model de iPad, care a stârnit reacţii adverse în rândul utilizatorilor.

Logitech Squeezebox
Producătorul de produse periferice Logitech, a pus punct procesului de producţie a platformei de muzică Squeezebox. Acest lucru s-a datorat unui serviciu denumit UE Smart Radio.

Apple iPhone 3GS
O dată cu lansarea noului model iPhone şi anume iPhone 5, Apple a retras de pe piaţă 3GS.

Motorola Webtop
Un produs care permitea telefonului, printr-un dock, să fie conectat la laptop şi astefel să poată fi folosit. Din cauza preţului prea mare cât şi a funţionlităţii nişate, producţia a fost oprită în acest an.

Apple Macbook Pro 17 inch
Cel mai mare dispozitiv Apple din seria portabilelor a fost scos în acest an de pe piaţă, lăsând locul celor de 13 şi 15 inch.

Asus Eee PC
Pentru a se concentra mai mult pe tablete, ASUS renunţă la producţia de netbook-uri.

Google Nexus Q
Primul social media streamer, va fi pregatit si imbunatatit mai mult in 2013.

Share Button

Lasa un comentariu