RDS o ia razna

Postat la 23:40 | Scris de Daniela

Stau într-o seară şi mă uit la eurosport. Era realuarea de la închiderea jocurilor olimpice de la Londra, când deodată apar purecii şi alt program. Ceva cu animale. Schimb, schimb, nimic. Nu mai erau programele dinainte. Lipseşte Antena1, Protv, etc. Nu doar la mine s-a întâmplat aşa, ci şi la vecini. Aţi mai întâmpinat problema? Dacă da, ce e de făcut? Îşi revin oare sau mă duc să-i trag de urechi?

Share Button

6 Comentarii la RDS o ia razna

 1. Ovidiu
  August 20, 2012 at 6:25 am (12 years ago)

  Eu zic sa-i tragi putin de urechi. In fond, tu platesti pentru acel serviciu si in schimb,trebuie sa primesti calitatea promisa.

  Reply
 2. bucuros
  August 21, 2012 at 1:37 am (12 years ago)

  imi aduc aminte ca si eu am patit o astfel de faza…
  dar nu am facut nimic am asteptat o vreme si si-a revenit de la sine. in orice caz ciudat.

  Reply
 3. Felix
  August 21, 2012 at 5:28 pm (12 years ago)

  Subscriu la ce a spus Ovidiu. Nu ar trebui sa astepti sa se rezolve de la sine. Asta e momentul in care ai ocazia sa te descarci pe ei. RDS a dat-o in bara si nu e vina ta.

  Reply
 4. Laurentiu
  August 22, 2012 at 11:28 pm (12 years ago)

  @ Ovidiu: Asa e..dar cand vezi ca-ti bati capul degeaba o sa cedezi..nu se merita efortul sa ti pui in cap!

  Reply
 5. Ovidiu
  August 23, 2012 at 8:35 pm (12 years ago)

  @ Laurentiu

  De acord amigo, stiu la ce te referi. Dar uneori merita sa-i scuipi numai de dragul scuipatului :)) Destul isi bat joc pe banii nostri.

  Reply
 6. bogdan
  September 19, 2012 at 8:06 pm (12 years ago)

  buna , in primul rand serviciul la care vati abonat si chestia ca de multe ori serviciile nu totdeauna merge cum trebuie si de multe ori incearca sa faca inbuntatiri m sunat si eu la tentiei e la clienti infine am sunat si spunea ca faceau schimb zis inbunatatiri iar daca nu reusesc ceva bine atunci lasa pe cel care era inainte asa ca nui de mirare sa vi se duca semnalu si sa apara pureci pe ecran infine ..

  Reply

Lasa un comentariu