Probleme boxe Logitech Z323

Postat la 21:34 | Scris de Daniela

Şi-a luat un prieten boxe Logitech Z323 şi aparent, ar fi trebuit să nu existe vreo problemă ţinând cont că sunt noi. Cine are sistem 2.1 ar trebui să înţeleagă oarecum problema.

Dupa ce am instalat sistemul respectiv cablurile si alimentarea am intrat in windows sa fac un sound test. Dupa ce a inceput testul am observat si problema. Difuzorul din stanga nu se auzea. Am repetat testul din nou aceiasi probleme, difuzorul din dreapta si subwoofer-ul mergeau fara probleme. Volumul din windows era la 100%. Am zis sa incerc si cu o melodie sa vad daca e aceiasi problema. Dupa ce am dat play se intampla acelasi lucru. Mentionez ca butonul de volum de pe difuzorul din dreapta era aproape de minim, asa ca am inceput sa maresc volumul din boxa. Cand am ajuns undeva la 30% din puterea lui a inceput sa se auda si difuzorul din stanga. Am incercat sa modofic volumul din windows dandu-l aproape de minim (10/100). Si am repetat testul cu o melodie. Problema persista pana cand incepeam sa maresc volumul din boxa.

Dacă a mai întâmpinat cineva o astfel de problemă şi cunoaşte rezolvarea sau are un sfat, rog să fie lăsat în comentarii la fel şi dacă recomandaţi să le trimită înapoi sau ce e de făcut în acest caz.

logitech z323

Share Button

5 Comentarii la Probleme boxe Logitech Z323

 1. Mihai Ioan
  March 27, 2013 at 10:19 pm (11 years ago)

  Fie are probleme cu amplificatorul pe acel canal, fie potentiometrul este cel cu probleme. In oricare din cazuri, trebuie mers cu el la service.

  Reply
 2. Yamasha
  March 27, 2013 at 10:43 pm (11 years ago)

  mufele in spate sunt ok bagate? aveam si eu o problema de genul…

  Reply
 3. zed
  March 27, 2013 at 11:07 pm (11 years ago)

  @Mihai Ioan – acelasi lucru mi-au spus si cei de unde le-am luat . Intr-un final au spus ca cel mai sigur e sa le trimit inapoi sa mi le schimbe. Merci

  Reply
 4. trusou botez
  March 28, 2013 at 12:20 pm (11 years ago)

  sigur este ceva defect la ele, go go go la service cu ele

  Reply
 5. aer conditionat ieftin
  April 2, 2013 at 10:52 am (11 years ago)

  Tot spun asta: Atunci cand vi se inmaneaza un certificat de garantie, daca il semnati sau nu, el are o mentiune pe undeva, “s-a facut proba si produsul functioneaza”. Insistati sa se faca proba, pentru ca riscati sa nu vi se schimbe produsul…

  Reply

Lasa un comentariu