plasmăăăăăă

Postat la 17:45 | Scris de Daniela

De când RDS au întortochiar programele, eu nu mai prind Antena1 şi ProTv. Nici o şansă la căutare manuală sau automată. Menţionez că am un GoldStar de mai bine de 10 ani. O singură dată în aceşti ani a umblat cineva în el pentru a mai îmbunătăţi calitatea culorilor şi pentru al şterge de praf. Deci tv-ul încă e bun. Dar mă forţează să-mi iau unul nou, deoarece numărul maxim de programe e 60. Am vre-o 3 de sport, desene, muzică, etc.

Ce îmi recomandaţi? (doar de la LG pls şi să fie până în 150 lei) Eu mi-am îndreptat privirea către următorul: 1, deoarece pe celelalte magazine online trec de pretul mentionat de mine, respectiv: evoMAG, Koyos, Altex (nu le merge site-ul la sectiunea plasme), Flanco, Domo. Daca imi puteti recomanda si altele, cu mare placere.

Share Button

2 Comentarii la plasmăăăăăă

 1. Marian
  September 6, 2012 at 1:49 am (12 years ago)

  Poti sa iei un decodor de la Digi in custodie. :) Se prelungeste contractul cu 1 an (parca) si e putin mai scump, dar nu cu mult. Calitatea imaginii e mult mai buna si canalele le schimbi de la decodor. Deci poti sa ai toate canalele folosind un decodor.

  Reply
 2. Dragos
  September 7, 2012 at 5:56 pm (12 years ago)

  GoldStar a fost primul televizor color la care m-am uitat, prin 1990-1991. Tin minte ca avea panarama aia de telecomanda cu butoane subtiri care dupa cativa ani mergea greu si copil fiind am desfacut-o de atatea ori s-o repar pana am stricat-o :)

  Reply

Lasa un comentariu