Părere personală: X Factor, Vocea României

Postat la 20:56 | Scris de Daniela

Sunt două showuri de televiziune care se încadrează în categoria celor bune şi foarte bune.

X Factor
Cheloo, Delia Matache şi Dan Bitman sunt juraţii concursului. Oameni publici (că vedete în România prea puţine sunt) care crează un anumit buzz asupra publicului.
Problema este că habar nu am după ce criterii se alege juriul. Nu că nu aş fi mulţumită de actualii.
Sezonul trecut au fost: Adrian Sîna, Mihai Morar şi Paula Seling. Care era rolul lui Morar în acel show? De cele mai multe ori, omu nu prea avea argumentele la el, iar dacă e om de radio nu înseamnă ce se pricepe în totalitate la muzică. Că mai nou la radio, o arde cu glumiţe.
Şi în acest sezon la fel, Cheloo a fost adus 100% pentru audienţă. Omu a şi declarat că nu ştie să cânte pe note şi nici nu a încercat. Deci rolul lui Cheloo în acest show este?…

Vocea României
E un show excepţional. Juriu profesionist din toate punctele de vedere, dar nu-mi place o chestie. De ce nu vedem şi noi audienţele? Eu una m-am prins din prima că nu oricine participă la Vocea României şi că nu vine orice boschet să se maimuţărească, dar totuşi… nişte audienţe ceva.
După terminarea showlui Vocea României, s-a mai auzit câte ceva de fiecare concurent care a fost până în finală. În schimb la X Factor, nici nu mi-a plăcut de căcăţoiu ala ce a câştigat şi nici nu am mai auzit nimic. Dacă a scos o melodie sau ceva, înseamnă că a fost prea proastă ca să se afirme la fel de mult ca şi concurenţii de la Vocea României.

Share Button

9 Comentarii la Părere personală: X Factor, Vocea României

 1. Bucur
  November 25, 2012 at 9:13 pm (12 years ago)

  Sincera mea parere umila este ca juriul este putin cam depasit la aceasta editie…

  Reply
 2. Dragos
  November 26, 2012 at 11:38 am (12 years ago)

  In primul rand e un show tv si apoi e legat de muzica. Principalul motiv al programelor de felul ala e audienta, nu sa descopere talente. Din cauza asta, trebuiesc si clovni. Cheloo e unul. Cu multi fani care abia asteapta sa mai scoata o injuratura.
  Eu nici nu ma uit la asemenea programe, nici macar timp pierdut in mod placut nu le consider.

  Reply
 3. vienela
  November 27, 2012 at 12:29 pm (12 years ago)

  Desi ma bat cu pumnii in piept ca nu ma mai uit pe programele romanesti, uneori chiar stau cu ochii lipiti la X Factor, sa pot adormi razand.

  Reply
 4. Marius
  November 27, 2012 at 1:09 pm (12 years ago)

  Pai nu s-a mai auzit nimic de castigatorul de la X Factor pentru ca nu s-a mai auzit nimic nici de antrenori, juriu sau cum se mai numesc… Cine sa il sustina, sa il propulseze, sa il promoveze?

  Reply
 5. adidasi originali
  November 27, 2012 at 1:46 pm (12 years ago)

  Diferenta intre aceste doua emisiuni este ca la Vocea Romaniei sunt concurenti care stiu o boabva din muzica pe cand la X Factor sunt anonimi care nu stiu nimic despre muzica. Vocea Romaniei au si in spatele scenei prefesionisti si stiu cum sa realizeze emisiunea. La x Factor ma uit mai mult pentru Cheloo ca sa-i mai aud glumele lui ironice :)

  Reply
 6. Andrei
  November 27, 2012 at 8:38 pm (12 years ago)

  1. Nu pot compara Vocea Romaniei cu X-Factor..mi se pare ca a doua nu ajunge la standardele emisiunii la nivel international.
  2. juriul actual de x-factor este mai profi decat cel de anul trecut
  3. abia astept live-urile de la Vocea Romaniei! AU INCEPUT! <3

  Reply
 7. firma de paza
  November 29, 2012 at 6:18 pm (12 years ago)

  Prima editie Vocea Romaniei am inteles ca a fost aranjata sa vedem acum daca chiar e pe bune… Sa revin la subiect dupa parerea mea Vocea Romaniei concurentii au voce si majoritatea canta intr-o formatie…

  Reply
 8. Sandu
  December 1, 2012 at 6:02 pm (12 years ago)

  Merita urmarite si Romanii au talent mi-a placut!

  Reply
 9. detoxifiere ficat
  December 3, 2012 at 12:37 pm (12 years ago)

  O emisiune foarte frumoasa care te binedispune si te invata foarte multe lucruri!

  Reply

Lasa un comentariu