Orange si cenzura

Postat la 11:17 | Scris de Daniela

De astazi, 25.10.2013, in fix o luna, intra in vigoare noul TCG (Termenii si Conditiile Generale). Ce e de remarcat in privinta schimbarilor, e ca Orange introduce cenzura. Si incalca libertatea de expresie. Daca opiniile clientilor le aduc pierderi de clienti, interzicem opinia, mama ei de parere. Se refera doar la cele negative, laudele sunt inca acceptate.

1.7.2. Obligaţiile Clientului
…..să se abţină de la orice acţiuni şi să evite orice
inacţiuni care pot aduce atingere imaginii, numelui, mărcilor sau oricăror
altor drepturi ale Orange România.

1.14. Incetarea furnizarii Serviciilor PrePay
Furnizarea Serviciilor PrePay poate inceta la initiativa Orange Romania, fara punere in intarziere, fara preaviz, fara interventia instantei judecatoresti si fara indeplinirea vreunei alte formalitati la o data decisa de catre Orange Romania in urmatoarele situatii:
……..
iii) in cazul in care Clientul prin actiunile sau inactiunile sale aduce atingere imaginii, numelui, marcilor sau oricaror altor drepturi ale Orange Romania;
…….
In toate aceste cazuri, Clientul PrePay va datora Orange Romania despagubiri in valoare egala cu valoarea prejudiciului cauzat.

Cu aceste prevederi ne-am intors mult in timp. Heil Orange!

Share Button

2 Comentarii la Orange si cenzura

 1. liviu
  October 25, 2013 at 3:39 pm (11 years ago)

  Am si eu o intrebare mai tampitica asa, de unde stie prea maritul Orange cum il cheama pe Clientul PrePay pentru a-i cere despagubiri? si totusi daca ai contract cu ei nu ar trebui sa te anunte inainte de a te pune la plata pentru “spalacirea” culorii?

  Reply
 2. Dragos
  October 26, 2013 at 11:46 am (11 years ago)

  E relativ banal de identificat un client Prepay. Suspenda serviciile, si clientul se va duce la un sediu Orange sa schimbe cartela “defecta”. Si daca angajatul Orange spune ca e necesar un act de identitate pentru a schimba cartela, probabil il va primi. Dar nu se va ajunge aici(cred!), acea clauza e sperietoare.

  Reply

Lasa un comentariu