Nu mai disperaţi!!!

Postat la 21:25 | Scris de Daniela

Care e faza cu aflatoxina, carnea şi toate prostiile televizate de zi cu zi? Televiziunile pun paie pe foc, mai descoperă căte o gaură la ceva, lumea se agită şi nu mai ştie încotro să o apuce şi ce să mănânce, totul dintr-o prostie.

Stăm puţin să ne gândit că acum 2-3 săptămâni toată lumea mânca de toate fără să facă un caz din alimente? Acum hop-ţop s-a descoperit şi aia şi aialaltă. Eu zic totuşi să nu mai mâncaţi nimic că oricum toate alimentele au câte o “bilă neagră” să o numim, pentru că altfel nu ar ţine atâtea zile pe rafturile frigiderelor din supermarketuri.

Încă o chestie aşa, să fie ştiută: bunica la sat, pune legume fără nici un fel de praf. Când sunt bune de haleală, sunt pline de viermi şi dacă încerci să le cureţi, nu mai rămâne aproape nimic din ele. Ea e un caz fericit totuşi că rezistă să lase legumele neatinse. Gândiţi-vă! Ţăranii de pe pieţe, care au marfă ala frumoasă pe mese, oare cum de legumele lor arată splendid? Să fim puţini serioşi, totuşi…

Share Button

7 Comentarii la Nu mai disperaţi!!!

 1. Alex Stan
  March 18, 2013 at 10:47 pm (11 years ago)

  La TV mai repede iti pierzi mintile decat sa inveti ceva. Nici nu stii ce sa mai crezi. Mai bine nu ne mai uitam, ca si asa ii platim cu rating ca sa ne faca mai prosti…

  Reply
 2. Adelin
  March 19, 2013 at 2:45 pm (11 years ago)

  Sunt prea multe chestiile pe care nu le ştim legat de scandalurile astea, încât e inutil să dezbaţi uneori, om din popor fiind.

  Reply
 3. Yamasha
  March 20, 2013 at 8:20 pm (11 years ago)

  e doar o campanie de dezinformare…in cateva luni probabil ca nici nu ne vom mai aminti de asta…

  Reply
 4. avion
  March 20, 2013 at 8:45 pm (11 years ago)

  Televizorul prosteste poporul…

  Reply
 5. Nicoale Prava
  March 21, 2013 at 12:00 am (11 years ago)

  Mai intai a aparut carnea de cal in lasagna si nu mai stiu cate alte specialitati, acum avem aflatoxina sau cum se mai numeste, maine cine stie ce mai spun astia la TV astfel incat iar va trebuii sa mancam soia ca pe timpul comunismului

  Reply
 6. Refu
  March 21, 2013 at 3:44 pm (11 years ago)

  Nu va mai uitati la TV, ca sa nu zica de o stire ca a fost un incident mic, incep sa faca research, sa scrie multe lucruri si apoi sa realizeze stiri timp de 1 saptamana.

  Reply
 7. Olivia
  October 31, 2013 at 2:57 pm (10 years ago)

  Pe sistemul sa-i prostim pe prosti, daca ar fi sa ne luam dupa tot ce se abereaza pe la tv , nu am mai manca absolut nimic, nici apa nu mai putem sa bem, ca si aia este plina de nu stiu ce….

  Reply

Lasa un comentariu