Lux extravagant

Postat la 18:41 | Scris de

Sticla “Billionaire Vodka” este un produs care nu trebuie sa lipseasca din barul niciunui miliardar care se respecta, spune creatorul acesteia, Leon Verres. O sticla are cinci litri si contine “cea mai pura si fina votca”. Bautura alcoolica a fost filtrata prin diamante si este imbuteliata intr-o sticla imbracata in blana artificiala si alte 3.000 de diamante. Pretul: 2.6 milioane de dolari sticla.

votca
Yachtul History Supreme este placat cu aur si apartine unui om de afaceri din Malaesia. Costa “doar” 3.6 miliarde de euro.

yacht
Hublot, compania de lux suedeza, a realizat ceasul de 3.8 milioane de euro. Compania face parte din grupul LVHM, ceea ce ii confera garantia luxului. 17 oameni au lucrat timp de 14 luni pentru a concepe si produce ceasul. Acesta are diamante de 140 de carate, toate montate in aur alb.

ceas
O casa la care nici cei mai bogati oameni ai lumii nu-si permit sa viseze a fost scoasa la vanzare in Elvetia. Costa, atentie, 8,6 miliarde de euro!
Are opt camere, 752 de metri patrati spatiu util si un garaj pentru patru masini. Daca asta nu va impresioneaza prea tare, aflati ca la constructia ei s-au folosit 200,00 de kilograme de aur si platina. Podelele sunt si ele o opera de arta si au fost confectionate din piatra de meteorit si oase de dinozaur.
Extravaganta constructie este situata la granita Elvetiei cu Italia, pe un domeniu de aproape 2.500 de metri patrati.

house

Share Button

2 Comentarii la Lux extravagant

 1. bucuros
  February 22, 2013 at 11:41 pm (11 years ago)

  unele lucruri oricat de bogat ai fi, nu isi au rostul…

  Reply
 2. dirtman
  February 23, 2013 at 11:32 am (11 years ago)

  Casa aia e prea misto….mult prea misto, mai ales ca-i facuta din aur si platina , ar fi toti tiganii invidiosi :))

  Reply

Lasa un comentariu