Lifestyle: mesele principale ale zilei

Postat la 11:12 | Scris de Daniela

Eu nu am un stil de viaţă sănător în ceea ce priveşte mâncarea. Dimineaţa nu-mi vine a mânca doar aşa pe la ora 13 încolo. Doar când eram la liceu mâncam ceva în prima pauză, dar acasă mai răruţ. Cafeaua e sfântă, mă rog cappuccino.

De câte ori merg în supermarketuri vad persoane cumpărând cereale. Mi-am luat şi eu de câteva ori deşi nu îmi era chiar poftă pentru că nu le mănânc.
De mici unii copilaşi sunt învăţaţi cu cereale şi tot felul de dulciuri care nu le fac bine. Mai încolo pe la 12-13 ani, părinţii se întreabă de unde colăceii de la şolduri.

Trist e faptul că de cele mai multe ori cei graşi au probleme mari. Eu am avut o colegă în clasa V care avea pe la 80 kg. Nu era vina ei, probabil avea probleme de sănătate dar vreau să subliniez faptul că s-a răcit, iar acea răceală ia fost fatală din păcate.

Share Button

4 Comentarii la Lifestyle: mesele principale ale zilei

 1. bucuros
  March 3, 2012 at 12:24 pm (12 years ago)

  sincer, mi-e mila de grasi, da’ acum ca vine primavara ar putea iesi si ei la alergat..

  Reply
 2. Onica Marius
  March 3, 2012 at 5:55 pm (12 years ago)

  14 KG am dat jos in 2 luni:D sportul si alimentatia sunt cheia succesului!

  Reply
 3. ionut
  March 3, 2012 at 8:02 pm (12 years ago)

  Oricum ar fi o persoana: supraponderala, subponderala sau cu o greutate normala trebuie sa aiba un regim echilibrat care incepe in primul rand prin respectarea celor 3 mese pe zi.
  Personal, cu cativa ani in uruma ratam micul dejun dar acum de cand sunt la facultete incerc sa nu sar peste mese si sa fie la ore fixe. Ah si este foarte adevart: un mic dejun iti ofera energie pentru o buna parte din zi – cel putin pentru mine functioneaza. :D

  Reply
 4. diete de slabit
  August 6, 2012 at 10:14 am (12 years ago)

  Adevarul este ca fara sport si exercitii fizice organismul imbatraneste destul de repede. Din pacate traim in epoca in care sedentarismul a inceput sa ne afecteze pe toti.

  Reply

Lasa un comentariu