Izolaţi de lume

Postat la 12:08 | Scris de Daniela

Mă uitam aseară la Antena3, că acolo merge televizorul de obicei, era emisiunea Danei Grecu şi în legătură directă prin telefon era prefectul de Buzău. Dana îl întrebase dacă poate declara că e stare de alertă în judeţul pe care îl conduce. El tot ocolea răspunsul ceea ce înseamnă că nu îşi merită funcţia.

Astăzi se pare că situaţia se mobilizează, oamenii din satele izolate încep să fie optimişti. Utilajele pentru dezăpezire au fost puse în funcţiune. Frumos gest de voluntariat din partea celor ce doresc să îi ajute pe oamenii înzăpeziţi.

Uite ce ne-a scris Mihai pe adresa site@antena3.ro: “As vrea sa-I ajut pe cei aflati in acest mare impas, dar nu trimitand niste bani intr-un cont bancar, care habar n-am cum vor fi administrati. As vrea sa merg acolo sa pot sa dau la lopata, sa ajut fizic la deszapezire, cu siguranta oamenii aia au nevoie si de asa ceva. Exista cumva vreo organizatie care planuieste zilele acestea astfel de evenimente? care va ajunge acolo pentru a da o mana de ajutor?”

Get Adobe Flash player

Share Button

3 Comentarii la Izolaţi de lume

 1. Lutamoshikito
  February 10, 2012 at 2:30 pm (12 years ago)

  in astfel de situatii se vede competenta acestor oameni, iar tu ai dat un exemplu foarte bun….

  Reply
 2. ionut
  February 13, 2012 at 9:27 pm (12 years ago)

  Mobilizarea…hai sa fim seriosi. De unde ideea ca autoritatile sunt competente doar la presiunea mass-media? Si de unde ideea ca presa noastra poate sa mobilizeze autoritatile? Hah…ne-mbatam cu apa rece!

  Reply

Lasa un comentariu