Gestionarea banilor

Postat la 18:59 | Scris de Daniela

Am ajuns rău dacă vom avea nevoie vreodata de aplicaţii care să gestioneze banii în locul nostru. E ca şi cum nu te poţi abţine să cheltuieşti o anumită sumă de bani pe care o ai la dispoziţie.
Eu personal folosesc Paypal pentru a primi bani şi apoi să îi transfer pe card.

SQUARE
Square este o aplicaţie care îţi permite să accepţi plăţi făcute cu carţi de credit. Aplicaţia depozitează banii în contul tău, dar cere o taxă de 2,75% pe tranzacţie. Dacă ai o afacere, poţi plăti 275 de dolari pe lună şi Square nu va mai percepe comision de tranzacţie. Compania care a dezvoltat aplicaţia trimite utilizatorilor un accesoriu gratuit care se ataşază pe smartphone şi permite scanarea cărţilor de credit.

MINT
Mint extrage date din contul personal de bancă, împrumuturi, cărţi de credit, tot ceea ce te ajută să îţi gestionezi datoriile şi finanţele. Îţi spune cât de mult datorezi şi te ajută să îţi creezi un plan de plăţi care să te ajute să îţi atingi obiectivele financiare.

VENMO
Venmo este o aplicaţie simplă care îţi permiet să transferi bani către prieteni. Este perfectă dacă doreşti să îmaparţi o notă de plată, utilizăţi sau doar sa împrumuţi nişte bani.

PAYPAL
Paypal este una dintre cele mai faimoase servicii online de plată, care te ajută să trimiţi bani prietenilor sau să faci plăţi.

GOOGLE WALLET
Google Wallet este serviciul de plată al Google pentru o gamă de telefoane cu Android. Aplicaţia foloseşte smartphone-ul pentru a realiza conexiuni cu unităţi speciale de plată de la anumiţi retaileri.

BLOOMBERG
Noua aplicaţie Bloomberg este o opţiună foarte bună dacă doriţi să vă păstraţi la curent cu cele mai recente date despre bursă şi lumea economică. (sursa zf.ro)

Share Button

8 Comentarii la Gestionarea banilor

 1. Radovicescu
  June 9, 2013 at 7:14 pm (11 years ago)

  Mai bine imi gestionez bani intr-un caiet, nu costa prea mult si in plus, niciodata nu sti cand aplicatia se inchide sau ceva virusi isi fac aparitia prin ea.

  Reply
 2. Lucian
  June 9, 2013 at 8:01 pm (11 years ago)

  “poţi plăti 275 de dolari pe lună şi Square nu va mai percepe comision de tranzacţie” doar atat? :))

  Reply
  • Daniel
   June 13, 2013 at 8:41 pm (11 years ago)

   Daca ai incasari de +1000euro oricum ii platesti.

   Reply
 3. Octavian
  June 9, 2013 at 9:41 pm (11 years ago)

  Crezi ca e mai bine sa ne gestioneze bani niste programe?

  Reply
 4. Diana
  June 10, 2013 at 12:22 am (11 years ago)

  Paypal este cea mai des intalnita metoda de plata. Pana acum nu am avut nevoie de altceva.
  De fapt, daca stau si ma gandesc mai bine din toata lista pe care ai facut-o paypal este singurul nume care imi suna cunoscut :)

  Reply
 5. Yamasha
  June 10, 2013 at 9:05 pm (11 years ago)

  in afara paypal n-am folosit niciun serviciu de gen….

  Reply
 6. Andrei
  June 16, 2013 at 2:06 am (11 years ago)

  Nu stiu daca as numi Paypalul un portal de gestionare a banilor ci mai degraba un foarte bun operant. Mai foloseam si Alert Pay insa mi-am dat seama ca Paypal e de ajuns.

  Reply
 7. vivasms.biz
  August 22, 2013 at 10:56 am (11 years ago)

  Credeam ca articolul e despre site-uri gen cashcontrol.ro care sincer e genial in a tine efectiv evidenta banilor. Dar de ce se numeste gestiunea banilor cand e vorba doar despre sa zicem portofelul meu online?

  Reply

Lasa un comentariu