FAN Courier se lauda – clientii sunt nemultumiti

Postat la 18:57 | Scris de Daniela

Ca tot omul, de BlackFriday organizat pe 22 noiembrie în acest an, am comandat şi eu ceva. Comanda plasată, totul fain până când m-au anunţat data la care trebuie să ajungă coletul. Primesc azi SMS de la FAN Courier despre livrarea produsului în intervalul orar 07:00-17:00 şi îmi lasă un număr de telefon al curierului.

Până una alta, am dat o fugă până la Timişoara şi m-am întors. Nimic. Am zis că poate au multă treaba şi nu ajung azi la mine. Aştept să se facă ora 16:30 şi sun. Răspunde curierul, îi dau detaliile şi-mi zice că au foarte multe comenzi de onorat, în special de la eMag.

Eu personal nu mă grăbesc, dar sincer mă aşteptam să mi se livreze mult mai repede, ţinând cont că trebuia de ieri să intru în posesia produsului şi ulterior s-a schimbat data.
Cum am zis, pentru mine nu e o problemă să aştept, dar pentru unii este (vedeti comentariile).

Lauda aici.

Share Button

2 Comentarii la FAN Courier se lauda – clientii sunt nemultumiti

 1. Mihai
  November 29, 2013 at 5:09 am (10 years ago)

  Ca deobicei exista si exceptii eu din cate stiu, firmele de curierat de la noi din tara sunt punctuale. Pe mine nu m-au dezamagit niciodata…ba nu mint o singura data tot de la FAN au intarziat 1 ora…dar nu m-a afectat asa tare acest lucru

  Reply
 2. Senetic
  November 29, 2013 at 2:37 pm (10 years ago)

  În ziua de Black Friday, EMAG.ro comandat 250.000 de produse, suma de 23.000.000. Record!

  Reply

Lasa un comentariu