Doru Pelivan – cel mai de succes antreprenor. În altă viaţă!

Postat la 23:37 | Scris de Daniela

Îl mai ţineţi minte pe Doruţ? Sunt câteva articole despre el la zoso pe blog, cât de antreprenor bun e (intenţionat scris).

Chestiile care m-au deranjat de am ajuns să scriu acest articol au fost următoarele:

1. Insistă să îmi apară intenţionat pe wall.
2. Face filmuleţe cretine în care explică ce vrea el şi dă impresia că o face bine.
3. Nu se pune să explice Gigel care deţine din tată în fiu o fabrică de pâine şi cu care face în continuare profit şi se pune un nima-n drum să înveţe lumea cum să facă succes.

Dacă vă omoară curiozitatea şi insistaţi să căutaţi videoclipul din printscreen, veţi vedea că acest Doru Pelivan ne spune cum supermarketurile au început să domine magazinele de cartier. Doar că Doruleţ ştie dar insistă să fie prost, că magazinele de cartier au succes în continuare pentru că tanti Maricica, trecută de a doua tinereţe nu mai are chef să se deplaseze pâna la supermarket să cumpere trei ouă şi o pâine, pentru că o dor oasele şi îi este mai comod să facă doi paşi. În situaţia ei, există mai multă lume care de fel e mai comodă.

Update: pentru că Doruţ m-a “demascat” nu pot decât să-i spun felicitări şi că mai las încă un link de la zoso de pe blog pentru postaritate. Aşa, ca şi chestie.
Update2: cei ce porcăie, ajung în spam cu cea mai mare plăcere şi nu fac decât să latre aiurea. Kapişi?
Update3: sunt bazată!!!111unu
Update4: mersi de trafic, ti pup!!!

Share Button

3 Comentarii la Doru Pelivan – cel mai de succes antreprenor. În altă viaţă!

 1. Sarcastic
  November 10, 2012 at 1:15 am (12 years ago)

  Opa, l-ai atins pe Doru in punctul sensibil. Puppy dog. Da cu falimentu ala cum sta? Pe zoso de ce nu la porcait cand la descoperit ce mare antreprenor e? :-)) Idiot.

 2. Andreea
  November 10, 2012 at 1:37 am (12 years ago)

  stai putin Dani ca impart peste tot link-ul de la zoso de pe blog (http://www.zoso.ro/doru-pelivan-antreprenor-salina-din-oras/) ca sa vada lumea cine e DORU!!! =))) daca tot te-a ajutat pe tine cu un link la el pe facebook si noi il ajutam pe el, de ce nu?:))))

 3. Daniela
  November 10, 2012 at 1:39 am (12 years ago)

  @Andreea mwhahahah, scorpie!!! :D Hai ca n-am timp de prostii.