De ce are nevoie un eveniment

Postat la 13:55 | Scris de Daniela

Un eveniment ca să iasă aşa cum trebuie, în primul rând trebuie să exste un stream live, atâta timp cât în zonă există net şi evenimentul în mare parte ţine de online.

O altă chestie stupidă şi enervantă e aceea că tu te afli în offline alături de oameni din online dar continui să vă conversaţi pe twitter. How stupid you are? D’ohhh te vezi cu omul respectiv din an în paşte şi în loc să porţi o conversaţie faţă în faţă tu îi dai reply pe twitter. Am văzut faze!

Te întrebi de ce nu există întrebări (din online) pentru eveniment. Ce întrebări ar trebui să fie în afară de: unde găsim un stream live?, atâta timp cât nimeni nu ştie ce se întâmplă, ce subiecte se abordează etc. Şi nu, live blogging nu e o soluţie sută la sută ideală pentru a înţelege aşa cum vrei tu, ce se întâmplă la eveniment. Poate cel ce face live blogging a omis exact cel mai important cuvânt din propoziţie, poate a scris doar ce crede el, poate, poate, poate…

Şi da, m-am enervat pentru că la ecomTIM nu există un stream!

Share Button

4 Comentarii la De ce are nevoie un eveniment

 1. Iosazaur
  February 8, 2012 at 2:20 pm (12 years ago)

  Nu există un stream pentru că evenimentul e pe bază de invitație/intrare plătită. Urmărește hashtagul și sigur vei întelege, evident never ever ca și cum ai fi aici.

  Reply
  • Daniela
   February 8, 2012 at 2:27 pm (12 years ago)

   @Iosazaur: justin.tv, livestream.com sau own3D.tv sunt platformele perfecte pentru streaming atat free cat si cu plata.

   Reply
 2. Felix
  February 9, 2012 at 2:58 pm (12 years ago)

  Da, ai dreptate! Trebuie promovat bine evenimentul cu mult inainte sa se produca si toate lucrurile trebuie sa fie puse deja la punct ca de exmeplu linkul de live stream si alte lucruri de genul asta…

  Reply
 3. Refu
  February 9, 2012 at 11:27 pm (12 years ago)

  Ar fi bine dacă fiecare eveniment conceput online pentru o locaţie offline să aibe şi un streaming video, ar fi perfect pentru cei care nu pot ajunge.

  Reply

Lasa un comentariu