Cum să-ţi faci viaţa uşoară pe Facebook

Postat la 15:13 | Scris de Daniela

Mai nou, toţi copii de 8-9-10 ani şi-au făcut cont de Facebook şi asta o ştie toată lumea. Mă trezesc zi de zi cu noi pretendenţi la lista de prietenie, până când m-am plictisit şi-am renunţat la butonul de “Add Friend”.

Mailuri
Thanks God dar eu am dezactivat tot ce s-a putut. Nu am nevoie să primesc mail pentru fiecare prostie aruncată pe wall sau la o poză sau un link. Am comentat, şi mi-a ajuns. Ceea ce zic restul, dacă sunt interesată pot urmări discuţia în continuare şi fără să mi se umple căsuţa de mailuri.

Aplicaţii
Sunt penibile. Tot felul de jocuri, tot felul de concursuri cu aplicaţii ataşate. La cele mai multe dintre ele prefer să nu particip tocmai din cauza asta. Cine se pricepe cât de cât să umble cu Facebook, ştie cum să şteargă aplicaţiile după ce le foloseşte. Şi eu ştiu dar pur şi simplu nu am nevoie să-mi umple wall-ul cu porcării.

Wall
Să postăm responsabil şi nu orice rahat. Mă enervează la culme paginile create aproasta, la care toată lumea dă share într-o veselie la poze, versuri şi altele. Vă urăsc! Am noroc că doar eu îmi pot posta pe wall.

Prieteni
Am înţeles că limita ar fi 5000 de prieteni deşi am văzut la mulţi că trece peste. Nu-mi pasă. Am 50 şi buni. Cunoscuţi printre care rude, prieteni, onlineri cu care se poate vorbi şi mă înţeleg bine.

Timeline
Timeline-ul îl folosesc. Cu ocazia asta îmi pot promova şi blogul şi orice vreau eu să iasă în evidenţă printr-un banner.

Like
Dau like paginilor care-mi plac şi înseamnă ceva, cum ar fi Români Celebri sau paginilor ce reprezintă produsele achiziţionate de mine. Câţiva artişti şi unor publicaţii de presă. Atât!

Am o pagină unde tot ce postez aici, ajunge acolo în caz că nu o vedeţi în primul sidebar dedesubt de twitter. – Thanks pentru like-uri.

Share Button

4 Comentarii la Cum să-ţi faci viaţa uşoară pe Facebook

 1. Ovidiu
  July 31, 2012 at 4:45 pm (12 years ago)

  Mai devreme am scris si eu despre jocurile de pe paltformele social media. Sunt agasante si penibile.

  Bun articolul tau, sfaturi faine. Kudos!

  Reply
 2. Cornel
  July 31, 2012 at 4:53 pm (12 years ago)

  Nici eu nu inteleg de ce ar vrea cineva sa vada actualizari de la persoane pe care nu le cunoaste.

  Reply
 3. Viber
  August 1, 2012 at 12:26 pm (12 years ago)

  Prea mult timp pierd unii pe facebook, am vazut ca mai nou se vand si prieteni :)

  Reply
 4. Yamasha
  August 2, 2012 at 2:16 pm (12 years ago)

  Eu rar dau like-uri, timeline-ul cu greu am inceput sa il folosesc, in rest …stau pe GOogle+. E mai usor acolo. :P

  Reply

Lasa un comentariu