Cum să ai un pc curat!

Postat la 18:34 | Scris de Daniela

Înainte să reinstalez windowsul, aveam tot felul de prostii inutile pe desktop. Acum încerc să am mai multă grijă în ceea ce priveşte aglomerarea calculatorului cu programe inutile.

 • filme: nu descarc filme de pe torrenturi şi de pe nici un fel de site. Există o grămadă de soluţii pentru vizionarea unui film online sau serial online.
 • muzică: youtube, trilulilu, radio şi altele. Eu am câteva mixuri pe care le mai ascult din când în când în winamp.
 • poze: de obicei partiţia D este cea mai mare aşa că acolo poate exista un folder numit Poze care să fie împărţit în mai multe categorii cu diferite poze.

Desktop-ul ar trebui să fie mai aerisit. De când mi-am reinstalat windowsul, e mai ok dar înainte era plin de poze şi programe inutile. În momentul de faţă am exact programele de care am nevoie zi de zi.

Nu doar înăuntru, ci şi în afară trebuie să fie cât de cât curat pc-ul/laptopul. Eu îl aspir de fiecare dată când fac curat în cameră. Printre taste intră o grămadă de praf şi firimituri.

Share Button

4 Comentarii la Cum să ai un pc curat!

 1. Bucur
  November 2, 2012 at 8:05 pm (12 years ago)

  mda sunt de accord sa facem curatenie in pc macar daca pe el inca mai sta un pic de praf :))

  Reply
 2. bucuros
  November 2, 2012 at 10:33 pm (12 years ago)

  cica intr-o tastatura sunt mai multi microbi ca pe un capac de tualeta… deci trebuie curatata bine. iar la desktop n-am probleme ;)

  Reply
 3. Noutati IT
  November 2, 2012 at 11:36 pm (12 years ago)

  Eu o data pe luna il aspir ca se face destul de mult praf la procesor, iar tastatra o sterg cat de cat la 2 3 zile.

  Cat despre soft nu l-am instalat de ceva vreme (cam 2 ani) Am programe inutile garla, dar am destul spatiu de stocare si Rami incat nu prea ma deranjeaza, insa o sa-mi fac timp sa ii dau un format.

  Reply
 4. Dragos
  November 3, 2012 at 12:29 pm (12 years ago)

  Pe unul din calculatoare am XP instalat in februarie 2007. Si nu da semne de sufocare. Programele inutile se pot dezinstala, registry se poate curata. Nu e nevoie sa omori pacientul de cate ori ia o usoara gripa.

  Reply

Lasa un comentariu