cs 1.6, cs:go si diablo 3

Postat la 0:03 | Scris de Daniela

Trei jocuri care le am momentan în laptop.

Counter-Strike 1.6
Am renunţat la el de ceva timp şi tot de atunci n-am mai intrat deloc. Şi-a pierdut farmecul de când cu Counter-Strike Global Offesinve, deşi în România a prins foarte greu CS:GO şi gamerii aproape că nici nu l-au acceptat la început. Adevărul e că unele chestii erau de neînţeles şi puţin cam multe bug-uri pentru un joc ce se voia a fi la cele mai înalte standarde.
Pe mIRC (pentru cine mai intră – Quakenet), încă se mai joacă intens mix-uri, de fapt gathere pe Gather-Network, canalul românesc.
Îmi pare rău să o spun, dar o dată cu moartea Counter-Strike 1.6, a murit şi mIRC-ul, cel puţin în România. Ţin minte că acum un an era încă nebunie, toată lumea căuta mix, se organizau cupe de weekend, etc. Nu aveai loc să joci practic. Acum, bate vântul. Nimeni nu mai caută mix. Matchmaking-ul din CS:GO e o mare prostie, deoarece Valve nu are chef să baneze codaţii, deşi oamenii au făcut comandă de report. Degeaba!

Counter-Strike Global Offensive
Ufff, nici nu ştiu ce-aş putea spune. Momentan nu sunt pe deplin mulţumită de joc, încă mai au oamenii de rezolvat anumite bug-uri, dar au progresat de la o săptămână la alta prin update-uri.
Cred că cel mai aşteptat eveniment este DreamHack Winter cu premii de peste 200,000€. Anul acesta, după cum bine ştiţi unii, s-a organizat şi la noi de către PGL, DreamHack Bucharest la care au fost invitate echipe de top. Deci un prim pas spre sportul electronic din România. Păcat totuşi că nu se investeşte mai mult şi muţi dintre cei ce doreau să facă performanţă nu au posibilităţi financiare. Păcat!

Diablo 3
Am intrat în joc cred că acum 2 zile. Şi la Diablo 3, Blizzard a făcut update-uri vizibile, dar momentan nu ştiu pe ce act să joc. Păcat că itemele legendare pică foarte uşor şi nu mai e nevoie să te chinui atâta. Ţin minte că l-am luat anul trecut înainte de revelion şi de când l-am instalat am fost fascinată să mă joc continuu. Acum parcă m-am plictisit.

Momentan strâng bănuţi pentru un nou upgrade în rândul tehnologiei pe care sper să o achiziţionez cât mai repede şi să îmi iau GTA V. :D

Share Button

4 Comentarii la cs 1.6, cs:go si diablo 3

 1. Perfu
  October 13, 2013 at 1:07 am (11 years ago)

  Mircul a murit de vreo 8 ani , pe cand cs-ul a mai rezistat destul de mult timp

  Reply
 2. Andrei
  October 13, 2013 at 3:59 pm (11 years ago)

  Cs 1.6 joc foarte vechi dar inca foarte jucat

  Reply
 3. Yamasha
  October 13, 2013 at 6:49 pm (11 years ago)

  Perfu, la CS inca mai este folosit mirc-ul… putin, dar cred ca mai gasesti oameni cu care sa faci un meci.
  CS 1.6, am jucat mult, pana mi-am propus ca este cazul sa nu-l mai joc. Am avut o tentativa de a renunta la el, apoi am revenit dupa un an. Intre timp aparuse CS GO, am jucat putin, mi-a placut, dar am vrut sa renunt definitiv la jocuri si… nu am mai jucat.
  Am testat in vara, sa vad ce noutati au mai adus si… jocul era destul de ok, chiar multe lucruri adaptate de la 1.6, imbunatatite…
  Diablo 3, am descarcat, dar n-am jucat…

  Reply
 4. Perfu
  October 13, 2013 at 7:38 pm (11 years ago)

  @Yamasha – Eu m-am lasat de cs cand mai toate serverele pe care jucam se populau cu robototei din tari precum : Rusia , Turcia , Ukraina etc …

  Reply

Lasa un comentariu