Coordonate GPS iOS/Android si din nou despre tragedie

Postat la 21:56 | Scris de Daniela

Astazi am vazut si eu aplicatia de pe care s-au transmis coordonatele GPS. O are iPhone-ul si le da destul de exact. Gandindu-ma ca toate televiziunile au transmis cate o informatie de la fata locului, clar a fost semnal. In plus, epava timp de cateva zeci de minute tot a transmis semnal pe care l-au receptionat avioanele care treceau prin zona. Au fost 3! Romatsa nu a luat in seama ceea ce le transmit pilotii avioanelor respective pentru ca ei aveau destule informatii (auzite la teve).

Eu pe Google Maps inca nu am reusit sa aflu coordonatele GPS, dar am vazut ca sunt destule aplicatii. In plus, in Google Maps exista o chestie faina: Google Earth care te localizeaza exact in punctul in care esti si face o poza ca si cum ar face o drona. Poza se salveaza in telefon si se poate trimite prin email, mesaje, etc. Internet a avut doctorul care transmis coordonatele GPS si eu cred ca le-a cam dat tot ce se putea.

Se putea evita tragedia aviatica?
Oarecum.

Voi ce pareri mai aveti despre acest caz?

Acesta este ultimul articol pe blog despre ceea ce s-a intamplat, se vorbeste prea mult la teve despre asta si e…. prea mult.

Share Button

1 Comentariu la Coordonate GPS iOS/Android si din nou despre tragedie

  1. Andrei
    January 26, 2014 at 10:11 pm (10 years ago)

    Cand este indiferenta implicata, si lipsa de pregatire…poti avea coordonate si de ordin milimetric…degeaba…

    Reply

Lasa un comentariu