Cât ai plăti ca să urmăreşti postul tău tv preferat?

Postat la 13:22 | Scris de Daniela

BOMBĂ! ŞOC! ŞOC! SENZAŢIONAL! Adrian Sârbu iese din sistemul audiovizualului românesc must-carry. Adică, ce vrea nenea Sârbu şi a şi făcut? A scos postul tv ProTv din lista programelor obligatorii pe care compania de cablu este obligată să le ofere fiecărui român abonat. Canalele sunt selectate în funcţie de audienţele acestora, deci asta înseamnă sistemul must-carry.
Să nu vă miraţi că nu o să mai prindeţi porstul tv ProTv, deoarece nea’ Sârbu doreşte să plătim pentru postul lui tv, un 2-3 lei/lună că să prindeţi ProTv.

Staţi să mă şterg, că mi se scurge o lacrimă (d’ohhH!). Nu urmărea mai deloc ProTV. În afară de unele ediţii Românii au talent, Vocea României şi Dansez pentru tine, nu era absolut nimic interesant, din punctul meu de vedere.
Dar nu vă faceţi griji că nu o să mai urmăriţi nici un post tv deşinut de Adrian Sârbu, TVH 2.0, Național 24 şi Inetiv TV vor rămâne neatinse. Probabil că au audienţă prea mare.

Aici nu se prea pune problema deste postul tv preferat, pentru că practic ProTV este ceva pe genul: azi îmi place, mâine nu.
Eu sincer nu aş plăti nimic, dinpotrivă aş economisi în felul următor: îmi iau in calculator capabil, o plasmă şi plătesc un abonament de câţiva euro pe lună pe un site de streaming.

Dacă vreţi să citiţi toată harababura: Capital deţine articolul integral. Eu am sintetizat pentru leneşii (ca mine).

Share Button

7 Comentarii la Cât ai plăti ca să urmăreşti postul tău tv preferat?

 1. Anton
  August 12, 2013 at 4:14 pm (11 years ago)

  Mai ma, il scoate doar pt cei ce n-au cablu si il prind direct cu antena pe balcon precum si alte posturi ca tvr 1, 2, a1, prima. Cei de la firmele de cablu platesc pt trasmiterea posturilor pro prin satelit. Adio

  Reply
 2. Dragos
  August 12, 2013 at 4:45 pm (11 years ago)

  Romanii cand sunt in top au idei nastrusnice in incercarea de a castiga ceva in plus. Problema o sa fie ca odata cu scaderea numarului de privitori de la decizia asta, vine si raspunderea pentru emisiunile proaste. Daca fac emisiuni proaste, te dezabonezi de la ei. Si odata ce-ti scoti pachetul lor din grila personala, te-au pierdut definitiv, si audienta lor n-o sa se miste decat intr-o directie, in jos.

  Reply
 3. Yamasha
  August 13, 2013 at 10:44 am (11 years ago)

  probabil cea mai proasta alegere din ultima vreme a lor… vom vedea ce se va intampla…

  Reply
 4. Vice
  August 13, 2013 at 11:26 am (11 years ago)

  Nu stiu cat de adevarata este decizia asta,probabil a vrut doar sa vada cum va reactiona publicul.

  Reply
 5. Dan T
  August 15, 2013 at 12:29 pm (11 years ago)

  La cat ma uit eu pe TV ar putea sa le scoata pe toate.

  Reply
  • Filme Online
   August 18, 2013 at 4:55 pm (11 years ago)

   Bine zis, ma uit odata pe an la tv :)) sa le scoata toate din partea mea

   Reply
 6. Claudiu
  August 15, 2013 at 2:02 pm (11 years ago)

  Cand a aparut ProTV a fost un cutremur in piata media, o explozie, acum a ajuns o flatulenta. In afara de cateva canale documentare si cateva de film nu as plati nimic. Ce sa vad? Tiganie si prost gust? Prosteala si fitze?

  Reply

Lasa un comentariu