Calculatoare ieftine – livrare in toata tara! (P)

Postat la 17:33 | Scris de Daniela

Acum câţiva ani, datorită calculatorului care nu funcţiona prea bine, am fost nevoită să îmi cumpăr laptop. Zis şi făcut. Preţ bunicel, configuraţie bună pentru acea vreme.
Şi în ziua de azi mai deţin acel calculator. Este foarte slab. Şi când zic foarte slab, mă refer la faptul că se mişto nasol rău de tot. Pe Youtube nu mă pot uita deoarece se blochează, de jocuri nici nu se pune problema. Îl foloseşte mamamea. Se joacă remmy online şi eu mai scot din cât în când câte ceva la imprimantă.
Într-o vreme, îl foloseam şi pentru jocuri dar încet, încet a început să se degradeze urât de tot.
Cea mai nouă componentă este monitorul, un BenQ de 17 inch şi nici sistemul 5.1 nu este de neglijat. Au rezistat eroic mai bine de 5 ani de zile.

Pentru că tehnologia avansează foarte repede şi noi, oamenii trebuie să fim în pas cu ea, i-am zis lu’ mamămea să se gândească dacă nu cumva vrea să aibă şi ea un calculator mai bunicel. Nu pentru cine ştie ce operaţiuni, dar cât să se încarce omeneşte o melodie şi să nu se mai blocheze în browser.
Renumitele magazine online, pică din start deoarece preţurile sunt puţin măricele, iar pentru o persoană care nu se pricepe prea bine la tehnologie, nu are rost să investeşti mult.
Calculatoare ieftine este site-ul pe care îl câutam de mult. Chestia mişto este că se livrează în toată ţara.

Şi pentru că vecinii mei doresc să achiziţioneze un calculator ieftin pentru piticul lor, din acelaşi motiv că nu este necesar o investiţie mare pentru persoanele mai puţin documentate în domeniul tehnologiei, iar pentru că eu sunt singura sursă apropiată de păreri, să zic aşa, cu siguranţă le voi recomanda acest site, pe care găsesc un calculator cu configuraţia dorită.

Puteţi trage puţin cu ochiul pe site să vedeţi despre ce este vorba şi poate vă şi place ceva.

Share Button

Lasa un comentariu