Cacialmaua tentativei de sinucidere a lui Adrian Nastase

Postat la 11:19 | Scris de Daniela

A fost doar un spectacol artistic nereusit, inca o incercare de manipulare a noastra, a romanilor considerati tampiti. Cel mai inteligent popor de tampiti.

Cine a tras vreodata cu o arma de foc, isi da seama de impactul unui glont de Smith and Wesson .38 (9 mm) asupra unei persoane. Nu e ca in counter strike, iei un glont in piept si fugi in continuare, si jocul continua. Gatul e una dintre zonele in care daca un om e impuscat, moare, chiar si cu salvarea langa el. Sunt doua vase de sange foarte bine vascularizate, sunt nervi (multi), e coloana. In nici un caz nu iese pe targa fara perfuzie (care inlocuieste lichidul pierdut) si fara masca de oxigen. Mai ales ca Adrian Nastase este diabetic. Se stie ca diabeticilor li se coaguleaza mai greu sangele, si din aceasta cauza pierd mai mult in caz de “avarie”.  Echipajul de pe salvare nu e atat de bine dotat incat sa stie ce a atins glontul cand a trecut prin gat,  si totusi a stat ~ 15 minute in casa inainte de a pleca spre spital. Sa stabilizeze ce? Din moment ce a iesit fara perfuzie si fara masca de oxigen, dar cu un fular(!!!!) in jurul gatului. Asta pentru a masca ca de fapt nu are nimic! Si ca sa fie mai convingatori, l-au operat de urgenta! A doua zi!

Si ca sa fie tacamul complet, vine domnul prim-plagiator-ministru Ponta sa… dea vina pe Basescu. Deja e ca pisica neagra. Un moment considerat de el prielnic pentru a-si ataca adversarul politic. Cinic.

Scenariu a fost bun, momentul inceperii spectacolului bine ales, dar… nu s-au gandit la amanunte. Punerea in scena a fost varza.

Sa scrie cineva la Myth Busters sa desfiinteze mitul impuscaturii in gat a lui Adrian Nastase.

Chiar sunt curios cum va continua piesa “Impuscatura fantoma”. Va urma…

Share Button

10 Comentarii la Cacialmaua tentativei de sinucidere a lui Adrian Nastase

 1. Phidas
  June 22, 2012 at 1:56 pm (12 years ago)

  Prea bate la ochi.

  Reply
 2. a cappella
  June 22, 2012 at 8:06 pm (12 years ago)

  cauta pe goagal, sunt sute de cazuri cu oameni impuscati in gat care au scapat.

  When Lance Corporal Andrew Ferguson was shot in the neck by a sniper in Afghanistan, he was sure his number was up.

  Despite the injury he continued to give orders to his men during the heavy firefight before being taken for emergency surgery.

  To their astonishment, doctors found the bullet had missed his spine by just a tenth of an inch (3mm).

  It struck him below one ear before passing seven inches diagonally through his neck and out the other side.

  Amazingly, all his major blood vessels were unharmed.

  Reply
 3. zed
  June 22, 2012 at 9:57 pm (12 years ago)

  A 2 a zi intra Vantu la puscarie. In dimineata urmatoare e gasit in celula spanzurat si cu un bilet de adio in buzunar . Pe bilet scria : Uite ba Nastase , asa se face .

  x0x0x muah muah pupici

  Reply
 4. Dragos
  June 23, 2012 at 12:00 am (12 years ago)

  Cand tragi de la 10 cm(maxim) cu o arma de 9 mm in gat, arsura e mult mai mare decat iti imaginezi. Si in nici un caz nu pleci cu un fular la gat in spital, fara perfuzii. Intreabati un asistent care e procedura, apoi intrebati pe cineva care cunoaste armele de foc.

  Reply
 5. a cappella
  June 23, 2012 at 5:36 am (12 years ago)

  Dragos, dar cand te loveste un baiet cu un sniper cum e? sniperul are calibrul 30, sunt si sinpere cu calibru 50. nu vorbim de 9 mm. vorbim de 30 sau de 50 mm.
  Despite the injury he continued to give orders to his men during the heavy firefight before being taken for emergency surgery.
  probabil a stat fara un fular la gat, fara nimic. si a mai dat si ordine. deci, se poate.

  Reply
 6. a cappella
  June 23, 2012 at 5:41 am (12 years ago)

  cu siguranta era bandajat pe sub fular, l-or fi pus sa nu se vada bandajul, sangele etc. la cererea nevestei, stiind ca sunt toate televiziunile acolo. nimeni nu a zis ca nu era bandajat, dar atata vreme cat doctorii spun ca nu i-a atins vasele de sange, cum spuneam si mai sus, e clar ca nu a avut de unde sa curga foarte mult sange, deci nu era nevoie decat de un bandaj, nimic mai mult.

  Reply
 7. Pavel Struna
  June 23, 2012 at 10:33 am (12 years ago)

  Sunt multi care au scapat impuscati in gat,daca se impusca in cap era ceva:))
  acu nu vreau raul nimanui insa a fost facatura nereusita,cum sa te omori ma la 61 de ani?il stiam un om rational

  Reply
 8. nickalls
  June 24, 2012 at 1:42 am (12 years ago)

  este o cacealma adevarat.nu cred o iota din cele spuse la televizor.probabil ca acum vor cere gratierea si sub amenintarea suspendarii basescu il va gratia.Penibil

  Reply
 9. Dragos
  June 25, 2012 at 7:11 am (12 years ago)

  a cappella, intreaba orice asistent/doctor, cand ambulanta stabilizeaza un pacient standard i se pune perfuzie. Ambulanta nu e dotata pentru a stabili ce s-a petrecut in interior si se presupune ce-i mai rau. S-a tras de aproape, numai arsura ar fi acoperit toata partea stanga, fularul nu e de ajuns. Apropo, vorbesti de pusti cu luneta fara sa ai habar. 50 de mm? Ala e deja obuzier. Sau mortier.

  Reply
 10. Laurentiu
  June 30, 2012 at 11:41 pm (12 years ago)

  O mai arde pe ici pe colo pana ajunge USL-ul la putere si o sa fie gratiat…mare lucru :))

  Reply

Lasa un comentariu