Bunica si nepotul

Postat la 11:52 | Scris de Daniela

Deja devine agasant cum toate televiziunile întorc pe toate părţile cazul lui Ionuţ, copilul omorât de câini. Toată lumea are soluţii, toată lumea are dreptate, dar nimeni nu face nimic în acest sens. În sensul câinilor de a nu mai fi pe străzi.
Mie îmi plac animalele, în special pisicile şi câinii. Problema cea mare este că patrupedele se înmulţesc de pe o zi pe alta şi trebuie cumva stârpiţi, iar singura soluţie ar fi eutanasierea. Deocamdată printre maidanezi nu există o rasă pe cale de dispariţie. Dacă ar fi fost aşa, cu siguranţă nu se mai aflau pe străzi.

Şi ca să trec de la una la alta, mie îmi plac copiii. Am fost în situaţia de a avea grijă de unul şi nu l-am scăpat din ochi nici măcar 1 minut. Este o responsabilitate enormă ca şi străin, dar mai ca şi bunică, care ar trebui să îi sorbi de-a dreptul din ochi.
Pentru mine e clar clazul lui Ionuţ. Bunica nu a fost suficient de atentă şi cauza ar putea fi una destul de simplă: alte bunici cu nepoţeii prin parc, s-au luat la vorbă şi a uitat pentru ce se află de fapt acolo.

i love you, grandma

Share Button

1 Comentariu la Bunica si nepotul

  1. Robi
    September 21, 2013 at 5:55 pm (11 years ago)

    fiecare are o parte de vina. dar cu toate astea trebuie sa scapam strazile de caini.

    Reply

Lasa un comentariu