Ce este BlackFriday pentru Romania?

Postat la 16:36 | Scris de Daniela

BlackFriday pentru Romania este ca si un supermarket nou deschis unde lumea asteapta cu noaptea in cap sa se bata pe o tigaie. Diferenta dintre realitate si online este aceea ca lumea nu se poate bate.

Cam asa vad eu BlackFriday. Asteptam cu nerabdare reducerile si ne trezim la momentul oportun cand nu gasim reduceri la ceea ce vrem sa cumparam si atunci luam ceea ce nu avem nevoie, doar ca sa cumparam si noi ceva de BlackFriday. Am auzit vorbe de genul: “Nu-mi trebuie, dar l-am luat pentru ca era ieftin.”
Eu anul trecut am intrat pe la orele pranzului cand inca mai erau cateva produse. Am prins o chestie super faina, un mixer vertical de la Bosch cu 100 lei. Am luat-o pentru mamamea ca isi dorea si nu se gasea la un pret acceptabil.

Anul acesta, in functie de buget ma voi indrepta atentia asupra unui tocator.

Share Button

3 Comentarii la Ce este BlackFriday pentru Romania?

 1. Mihai
  November 14, 2013 at 8:14 pm (10 years ago)

  Depinde mult si de produsele pe care vrei sa le cumperi. La unele magazine…si produse, se intampla ca preturile sa nu fie chiar reduse in Vinerea Neagra, insa noi nu prea avem de unde sti fiindca produsele care le urmaream de fapt nu se gasesc la reducere, iar pretul celor care ‘ne sunt bagate pe gat’ nu il stiam inainte.

  Reply
 2. Bogdan
  November 15, 2013 at 12:45 am (10 years ago)

  eu nu m-am inghesuit niciodata nicaieri pentru nici o reducere. cumpar atunci cand am nevoie, nu cand imi dau ei la pret redus. de exemplu acum chiar nu am nevoie de nimic. sigur… nu le am chiar pe toate… dar bugetul alocat electronicelor pe anul asta s-a dus

  Reply
 3. Automobilen
  November 27, 2013 at 3:45 pm (10 years ago)

  Uite ca a trecut Black Friday editia 2013. Am ramas cu o impresie destul de proasta – rata de conversie foarte mica (mult mai mica ca anul trecut) si produsele puse la promotie nu era dintre cele mai atractive. Chiar am vrut sa-mi achizitionez un aparat GPS dar de unde, Emag a pus la promotie doar 3 modele, toate fiind foarte proaste.

  Reply

Lasa un comentariu