Păreri filme: Avatar

Postat la 17:33 | Scris de Daniela

Cum îmi zic şi prietenii, eu sunt imdb.com pentru ei. Mă uit la multe filme – acţiune, comedie, dramă etc… – şi pot să spun că unele filme chiar m-au impresionat.

De exemplu Avatar, filmul scris şi regizat de gigantul James Cameron. Cred că pe foarte multă lume a impresionat acest film, ca poveste, dar mai mult pentru cum a fost făcut şi efectele speciale. Când domnul Cameron se pune să facă un film, nu îi scapă nici un detaliu pentru a impresiona oamenii. Mai ales că acest film este creat in 3D, o “nouă tehnologie”, prin care trec în acest moment foarte multe filme, dacă nu chiar toate. Am fost la cinematograf să văd Avatar în 3D şi vreau să spun că la un moment dat dădeam cu mâna prin faţa ochelarilor 3D, crezând că sunt muste prin sală, dar aflând ca defapt este atat de realistic şi bine pus la punct încât totul era din film.

Intr-adevar şi 3D ajută foarte mult la aceste efecte, dar şi oamenii pe care James Cameron ia pus pentru a avea grija ca aceste detalii să fie extraordinare. Acest film a fost de nota 10 pentru mine şi nu numai, şi l-aş mai vedea de 10 ori.

Guest post by AndutzuD

Share Button

1 Comentariu la Păreri filme: Avatar

  1. Rafael Secret
    September 25, 2011 at 4:47 pm (13 years ago)

    Am vazut filmul , nu m_i s_a parut un film atat de bun cum au si spus , eu unul raman la filmele care cuprinde 100 % realitate

    Reply

Lasa un comentariu