trei: câini, unguri şi oameni

Postat la 18:32 | Scris de Daniela

În primul rând sunt fericită că s-a terminat încă o săptămână de servici şi că deabea aştept să treaca şi luna lui septembrie că am început să simt adevărata oboseală a unui loc de muncă şi acum îi pot înţelege mai bine pe părinţi.

1. câini
S-a întâmplat o nenorocire zilele astea: un copilaş de 4 ani din Bucureşti a murit sfâşiat de câini. Foarte tragic pentru părinţi, le înţeleg suferinţa!
În acest moment, pe la posturile teve sunt o grămadă de persoane publice care comentează cazul alături de ei, respectiv de bunica celui mic şi ghici ce: nu rezolvă absolut nimic. (deşi ar cam trebui cineva să pună piciorul în prag pentru că e inadmisibil aşa ceva)
La mine pe blog sunt…. 4-5 câini. 4 sunt ok, unul e agresiv doar când are el chef. Evident că pe străzile oraşului probabil mai sunt, dar eu când văd un câine mă feresc pe cât posibil de acesta pentru că am avut o experienţă neplăcută o dată când am venit de la şcoală, când un moşulică stătea cu boata în poartă alături de 3 dulăi. Am trecut prin zonă şi mi-a halit pupla piciorului unul din el. Mi-am tras piciorul şi am rămas cu semnele dinţilor animalului. Nimic grav, dar o sperietură am tras şi de atunci mă feresc pe cât posibil.

2. unguri
Astăzi avem mare meci mare, România – Ungaria. Ungurii deja şi-au făcut apariţia la noi în ţară şi s-au instalat în Centru Vechi (Bucureşti), acolo unde au început scandalul. Eh, să nu se mai supere vreun ungur că e catalogat prost, atâta timp cât unul din naţia lui face ceva nasol. Deşi nu e corect să fie catalogaţi toţi în acelaşi mod, dar e inavitabilă chestia.

3. oameni
Am reuşit să fac prima mea vânzare online şi am dat peste un om super fain. Mai multe o să scriu într-un articol care îl voi dedica oamenilor de pe online de care am dat prin intermediul cumpărării/vânzării unui produs.

Share Button

2 Comentarii la trei: câini, unguri şi oameni

 1. Dragos
  September 7, 2013 at 12:17 pm (8 years ago)

  Ce titlu ai dat, parca e jocul ala care-l joaca americanii cu piatra, hartia si foarfeca.
  Cainele e cel mai bun prieten al omului
  Cainelui nu-i plac ungurii.
  Ungurii sunt ca niste caini (turbati).
  Ungurii nu sunt oameni.
  Oamenilor le plac cainii.
  Oamenilor nu le plac ungurii.
  Si uite asa am rescris jocul americanilor dupa titlul tau. Mai trebuie doar sa gasim semne cu mana pentru om, caine si ungur(ordonati asa intentionat).

  Reply
  • Daniela
   September 7, 2013 at 1:50 pm (8 years ago)

   Sincer nici nu m-am gandit la jocul american. A fost asa…. dintr-o data. :D

   Reply

Lasa un comentariu