Tigara electronica, o solutie pentru problema fumatului

Postat la 18:21 | Scris de Daniela

Tigara electronica reprezinta una dintre cele mai mari inovatii ale ultimului deceniu, conform spuselor marii majoritati a oamenilor si fumatorilor. Se pare ca tehnologia reuseste cu succes sa ofere o solutie pentru problema fumatului, care afecteaza pe toate lumea, nu doar pe fumatori. Iar acest lucru este foarte important si extrem de util.

Tigara electronica este un gadget sau dispozitiv electronic cu ajutorul caruia vei putea sa renunti la fumat intr-un mod foarte usor si rapid. Tigara electronica este un dispozitiv care ofera o senzatia asemenatoare cu cea a fumatului. Insa, la tigara electronica nu este vorba de fum ci de aburi. Aburii din tigara electronica sunt rezultatul vaporizarii unui e-lichid ce contine substante recunoscute ca fiind sigure.
E-lichidul este alcatuit din patru elemente de baza: nicotina, propilen glicol, glicerina vegetala si arome.

tigara electronica

Conform numeroaselor studii efectuate, tigara electronica s-a clasat pe locul 1 in clasamentul celor mai eficiente metode de renuntare la fumat. Se pare ca tigara electronica reprezinta cu adevarat cel mai eficient si cel mai de succes mod de a renunta la fumat, avand cel mai mare randament.
Totusi, pentru a putea renunta la fumat cu ajutorul unei tigari electronice, este foarte important sa achizitionati un produs de calitate, de la magazine despre care exista numeroase recenzii. Doua exemple in acest sens sunt magazinele online TigaraElectronica-Nr1.ro si Vipercig.ro. Primul este unul dintre primele magazine online din Romania si unul dintre cele mai cunoscute. Cel de-al doilea este o reprezentanta a brandului Vipercig – un renume in industria de tigari electronice.

Diferenta intre o tigara electronica de calitate si una ieftina se simte doar atunci cand o folosesti. O tigara electronica ieftina nu iti va oferi o cantitate de vapori care sa te satisfaca, iar componentele sale se defecteaza foarte repede. Pe internet exista foarte multe recenzii scrise de fumatori care au platit 50 de lei pe o tigara electronica si pe care nu au putut sa o foloseasca pentru ca, fie nu a functionat de cat o zi, fie gustul pe care il oferea era groaznic.

Share Button

7 Comentarii la Tigara electronica, o solutie pentru problema fumatului

 1. Adri
  September 19, 2014 at 4:53 pm (8 years ago)

  Am observat ca tot mai multa lumea apeleaza la tigara electronica.

  Reply
 2. Tim
  September 21, 2014 at 8:25 pm (8 years ago)

  Da, mai bine renunti definitiv la fumat, e mai safe asa si ramai si cu banii in buzunar… asta numai daca vrei sa te lasi de fumat.

  Reply
 3. Velix
  September 30, 2014 at 12:53 pm (8 years ago)

  Si noi vindem tigari electronice la cele mai mici preturi, insa pentru a renunta la fumat pe langa tigarile eletronice aveti nevoie de foarta multa vointa si ambitie

  Reply
 4. DJ Nunta Bucuresti
  October 8, 2014 at 1:48 pm (8 years ago)

  Tigara normala contine substante cancerigene: gudron, monoxid de carbon, enzopiren…etc. Tigara electronica are nicotina si purtatori neutri, glicerina si propilenglicol, dar produce fumul artificial, formaldehida, substanta cu efect cancerigen demonstrat, deja inclusa pe lista substantelor interzise. Deci? ce facem…?

  Reply
  • Contabila'
   October 10, 2014 at 9:19 pm (8 years ago)

   Ne lasam de fumat!! (aiurea…) :-D

   Reply
 5. cameraman fotograf nunta
  October 17, 2014 at 8:17 pm (8 years ago)

  E foarte important ca produsele sa fie de calitate si care sa fie acceptate in UE.
  Produsele enuntate in acest articol sunt intradradevar sigure.

  Reply
 6. Andy
  September 15, 2015 at 5:06 pm (7 years ago)

  sa vedem… folosesc tigara electronica de 6 ani, ma simt excelent, am fost inclusiv la doctor sa imi fac radiografii si mi-au iesit perfect (le puteti gasi aici https://forumtigaraelectronica.wordpress.com/), iar pe langa asta bugetul familiei a crescut considerabil!

  Reply

Lasa un comentariu