The Secret

Postat la 16:07 | Scris de Daniela

S-a uitat cineva la el pana cum?

Eu il urmaresc a doua oara. Parca ceva mi-a scapat si as vrea sa fiu sigura ca am inteles mesajul. Poate daca mai multa lume ar urmari cu atentie acest documentar si ar intelege ceea ce vrea sa transmita, am fi mult mai buni si mai atenti unii cu altii.

Cel mai mult imi place la acest documentar ca este inspirat din viata reala, iar specialistii care vorbesc, nu spun din amintiri.

Cum sa-ti controlezi gandurile inconstiente. The Secret spune ca tot ceea ce atragem in viata este rezultatul gandurilor noastre. Atragem lucruri bune sau rele, in functie de gandurile pe care le avem zi de zi, in mod consecvent. Trainerii si speakerii invitati in film vorbesc si despre gandurile inconstiente… care de fapt sunt responsabile in proportie de peste 90% de ceea ce atragem. De ce? Peste 90% din gandurile noastre sunt inconstiente. Nu stim ca gandim ceea ce gandim. Toate aceste ganduri inconstiente ne pot pune bete in roate. In The Secret nu se spune practic nimic despre controlul gandurilor inconstiente. Pentru acest lucru este nevoie de un control foarte, foarte bun asupra dialogului interior.

Share Button

4 Comentarii la The Secret

 1. miruna
  March 27, 2014 at 11:13 pm (10 years ago)

  multam de idee! cred ca ma apuc si eu de el!

  Reply
 2. Adri
  March 28, 2014 at 5:21 pm (10 years ago)

  Not a bad idea :).

  Reply
 3. Robi
  April 6, 2014 at 2:12 pm (10 years ago)

  crede’ma ca nu putini oameni au vazut documentarul asta. cand a aparut in america a explodat. cei ce l’au facut au avut incasari enorme. sunt multe lucruri spuse corect dar altele lasate, documentarul se bazeaza pe ideea de a avea tot ce iti doresti si nu e rau dar astia din documentar nu au explicat totul. cartea asta o zice mult mai bine si corect http://audiospiritual.com/pdf/Charles%20F.%20Haanel/RO/Charles%20F.%20Haanel%20-%20Sistemul%20Maestrului.pdf iar daca chiar te pasioneaza subiectul mai e si vlogarul ala roman de la levib2kstudio, gasesti pe youtube.
  concluzia mea e ca documentarul a fost facut mai mult pentru bani decat pentru a dori sa-i ajute pe altii.

  Reply
 4. Contabil PFA
  May 30, 2014 at 11:40 pm (10 years ago)

  Daca gestionezi gandirea, iti vei construi viata. Poate eu nu am fost consecventa, poate mi-am pierdut rabdarea, dar am ajuns la concluzia ca munca iti transforma visul in realitate, altfel ramane totul la stadiul de vis, aplicand cheile “succesului”. Oricum, ideea a fost geniala. S-au scos multi bani, dar din pacate nu pentru cei care viseaza la cum si-ar dori sa fie viata lor.

  Reply

Lasa un comentariu