Speranţe pentru noi studenţi

Postat la 1:36 | Scris de Daniela

Compania chineză ZTE, cunoscută ca fiind a cincea la nivel mondial în producţia de telefoane mobile, are în vedere deschiderea unui centru de pregătire în România şi o linie de producţie de echipamente folosite în telecomunicaţii. (sursa)

Şi din nou chinezăriile se pot face şi în România nu doar la ele acasă. Dar ce contează? Altădată un lucru chinezesc ţine mai mult decât unul românesc.
E ok că vin chinezii să ajute România să iasă din criză, probabil făcând-o fără să-şi de-a seama, deşi căcatu de Băselu zice că el nu vrea să se alieze cu China în caz de o prăbuşire la nivel mondial. Idiot!

Share Button

4 Comentarii la Speranţe pentru noi studenţi

 1. Clax
  August 13, 2011 at 1:46 pm (13 years ago)

  Sper ca nu or sa ne plateasca cu salariile lor din China :))

  Reply
  • Daniela
   August 13, 2011 at 7:26 pm (13 years ago)

   Tot ce e posibil. :D

   Reply
 2. piticu
  August 14, 2011 at 12:00 pm (13 years ago)

  mai bine sa stea la ei acasa si asa ce e produsul romanesc sau chinezesc nu e mare diferenta.

  Reply
 3. Eldur
  August 17, 2011 at 10:04 am (13 years ago)

  Dacă, ca student, îţi spui speranţa în cutare concern sau firmă care se deschide în România, în loc să ţi-o pui în tine şi în posibilităţile tale de a te descurca, apoi nu prea văd eu mari şanse de viitor pentru tine, apropo de titlu.

  E funny faptul că chinezii vor să deschidă fabrici în România. Până acum toată lumea (Sony, Samsung, LG etc) deschideau fabrici în China, Taiwan & co (vezi de exemplu ce scrie pe orice piesă din orice PC), având mână de lucru mai ieftină. Deci toţi au fabrici în China. Uite că acum o să deschidă China fabrici la noi…

  Cred că ZTE sunt destul de mari, de exemplu stick-urile pentru net de la RDS au softul ZTE (şi f. probabil sunt şi ele făcute tot de ZTE).

  Reply

Lasa un comentariu