Sabina Elena şi bentiţa tricoloră: subiect naţional

Postat la 12:21 | Scris de Daniela

Nu urmăresc acest subiect, oarecum nu mă interesează, dar totuşi nu pot să fiu indiferentă. Eu cred că ungurii au uitat în ce ţară trăiesc şi că nu ar trebui să îşi permită nimic cu nimeni în afara naţiei lor. Ei şi ţiganii, pe viitor, vor deveni insuportabili pentru români şi atunci iarăşi se pune problema că “vai domle, suntem rasişti”. Vom fi nevoiţi să fim atâta timp cât se întâmplă astfel de lucruri care denigrează această ţară.

La cine s-a mai pomenit să se bage în politică altfel de naţii care sunt departe oarecum de ţara respectivă? Şi aici mă refer la partidul maghiarilor. Legile sunt atâta de proaste în ţara asta încât oricine îşi poate crea un partid. Şi pe lângă asta, nu ştiu de ce au impresia că ei pot schimba ceva. Dar cum am zis, rămâne doar o impresie.

Visa-vi de asta: acum câţiva ani am fost în Ungaria la ştrand. Mai exact la Gyula. Mi-a plăcut pentru că au străzi mişto şi curăţenie. O chestie care m-a făcut de atunci să îi urăsc oarecum, a fost faptul că ei nu doreau să vorbească în altă limbă, cum ar fi româna, deşi înţelegeau. Ok, naţionalism, naţionalism, dar când românul îţi ţine afacerile tot prost eşti? Pentru că da, majoritatea celor care frecventau acele bazine erau români.

Mă rog, e inutil acest subiect, am vecini unguri şi mă înţeleg fain cu ei şi de aceea nu vreau să dicut mai mult pentru că nu merită toţi băgaţi în aceaşi oală, dar mi se pare că se va ajunge prea departe cu subiectul “bentiţa tricoloră”.

Share Button

3 Comentarii la Sabina Elena şi bentiţa tricoloră: subiect naţional

 1. Bucur
  March 24, 2013 at 9:37 am (8 years ago)

  daca-i dam afara pe toti se supara? :))

  Reply
 2. Adelin
  March 31, 2013 at 10:40 am (8 years ago)

  Simplu: mi-e indiferentă.

  Reply
 3. cotos
  March 31, 2013 at 8:33 pm (8 years ago)

  Nu cred ca e national, e put si simplu transformat intr-unul national din lipsa de subiecte. Daca era asa de grav vorbeau de subiect atunci, nu dupa 8 zile.

  Reply

Lasa un comentariu