Recomandări: vouchere de reduceri (P)

Postat la 8:00 | Scris de Daniela

Mi-am comandat acum câteva zile o rochiţă de pe un magazin online. Totul a decurs bine, mi-a ajuns acasă. O mică observaţie însă am de făcut: mi s-a părut puţin cam scumpă pentru cum arată. Dar după cum se zice: plăteşti brandul, nu produsul. Asta nu a fost o mare problemă pentru că mi-am dorit-o.

De câte ori am comandat online, nu am folosit niciodată un voucher de reduceri. Nici nu am cătat aşa ceva. Acum că a venit vara pe neaşteptate, cu peste 30 grade în luna Aprilie, sunt bine venite nişte reduceri la îmbrăcăminte.
Eu una, mă gândesc serios să îmi mai comand câte ceva.

Şi cum o fustiţă, sau bluziţă faină nu merge fără un pantof pe măsură, trebuie să ne orientăm spre magazinele de încălţăminte. Nu m-am uitat deocamdată, dar sper că au apărut deja reduceri la încălţăminte. Nu de alta, dar vreau să grăbesc vară, cel mai frumos anotimp.

Fetelor, ca între noi, recomand să puneţi mâna să faceţi cumpărături de pe acum. Mai târziu nu se vor mai găsi produsele dorite şi posibil să regretaţi. Mai ales că vine şi Paştele, trebuie să fim cochete ca să nu dezamăgim soarele de pe cer.
Deabea aştept noile tendinţe din această vară. Sunt curioasă ce culori vor fi la modă. Bănuiesc că cele turbate, dar niciodată nu se ştie.

S-aveţi spor la cumpărături! :)

reduceri-promotii

Share Button

3 Comentarii la Recomandări: vouchere de reduceri (P)

 1. ionika
  April 30, 2013 at 11:45 am (10 years ago)

  Observ ca au aparut din ce in ce mai multe magazine cu varianta shop online, fapt pentru care nu am decat cuvinte de lauda.

  Reply
 2. ionika
  April 30, 2013 at 11:47 am (10 years ago)

  Vizavi de tendinte …din zvonuri am inteles ca verde smarald

  Reply
 3. Andrei
  May 2, 2013 at 6:41 pm (10 years ago)

  Nu stiu care vor fi tendintele acestei veri, mizez tot pe culorile vi si pe alb.

  Reply

Lasa un comentariu