Recomandări: Hoteluri şi Restaurante din Bucureşti (P)

Postat la 12:22 | Scris de Daniela

Pe stilul: unde se mănâncă şi unde se doarme bine în Bucureşti.

Înainte să plec la drum, tot timpul am căutat pe internet informaţii despre locaţia în care vreau să ajung. Ce pot vizita, unde pot mânca sau unde pot dormi.
Sincer vă spun că nu am ajuns niciodată până acum în Bucureşti. Nu am avut motive să fac un drum atât de lung.
Până la urmă, nu se ştie niciodată când voi avea nevoie de o informaţie utilă cum ar fi: restaurante în Bucureşti, pentru că da, trebuie să ne şi hrănim nu doar să circulăm.
Graţie internetului că are tot ce trebuie şi că nu trebuie să suni un prieten, o rudă sau alte cunoştinţe pentru a te informa.

Visa-vi de dormit, am găsit un ghid util al hotelurilor din Bucureşti. Toate informaţiile se găsesc pe site, de la poze până la a face o rezervare, informaţii despre mijloacele de transport în comun, ceea ce este foarte util unei persoane ocupate şi care nu are timp să stea toată ziua să consulte paginile internetului în căutarea cazării perfecte.

Cea mai tare chestie, sunt o grămadă de informaţii din toată ţara. Este un ghid foarte bine optimizat şi nu trebuie să te strofoci prea mult pentru a găsi exact ceea ce îţi doreşti. Vă învit să îl consultaţi pentru a vă face o idee despre ce e vorba, ca pe viitor să ştiţi deja unde trebuie să intraţi pentru o eventuală cazare sau o masă servită.

Sport la călătorit! :)

hoteluri-restaurante

Share Button

1 Comentariu la Recomandări: Hoteluri şi Restaurante din Bucureşti (P)

  1. croaziere delta dunarii
    April 29, 2013 at 7:27 pm (11 years ago)

    Ador genul asta de “ghiduri” cand parasesc orasul. Ti se ofera toate informatiile de care ai nevoie!

    Reply

Lasa un comentariu