Ploaia si dezastrul din ultimele zile

Postat la 12:45 | Scris de Daniela

Are cineva vreo explicatie pentru ceea ce se intampla cu acest minunat anotimp? Eu nu.

Ma gandesc cu nostalgie la verile in care nu exstau luni bune ploi si nici macar un nor pe cerul albastru. Si cum serile de vara ma gaseau afara pana in miezul noptii.
Azi noapte s-a pus un vant, apoi usor, usor si ploaia care nu a incetat pana acum dimineata. Soarele isi face timid prezenta dar este acoperit in mare parte de norii care nu vor sa ne lase sa ne bucuram de vara.

Stau si ma gandesc ce repede a trecut vara si aproape ca nici nu am apucat sa merg la plaja, sa fac baie in apa care strabate orasul, raul Timis. Nu stiu daca au fost 3-4 zile consecutive fara ploaie. Nu stiu daca cineva a apucat sa se bucure din plin de aceasta vara. Eu probabil ma voi bucura in urmatoarele zile cand ma voi duce putin la mare. O relaxare mica, un aer curat si briza marii. Poate un rasarit superb, poate un apus. Un frappe rece, o mancare buna si soare din plin.

Revenind la anotimpul de rahat, pacat de oamenii care nu mai au casa si pe care stropii cazuti din cer i-a distrus intr-un fel sau altul.

Share Button

10 Comentarii la Ploaia si dezastrul din ultimele zile

 1. ionel_71
  July 31, 2014 at 1:21 pm (10 years ago)

  Principala vina o au autoritatile care nu au luat masuri sa se opreasca defrisarea masiva din ultimii ani. Au inchis ochii cand s-au furat padurile.

  Reply
 2. Matei Irinel
  August 1, 2014 at 8:12 pm (10 years ago)

  Toți dăm vina pe autorități dar noi nu facem nimic nu?Vrem ca totul să vină moca?…Legat de subiect .. sunt voluntar la Crucea Roșie filiala Tulcea și știu că cei de la mine de la filială au trimis 10 Tone de grâu ca ajutor datorită unui fermier,pături și alimente, toate cele necesare :-?

  Reply
 3. DJ Nunta Bucuresti
  August 5, 2014 at 1:16 pm (10 years ago)

  Furturile, coruptia si taierea ilegala si excesiva a padurilor. Asta este cauza, nu alta. Ceausescu stia ce face construind diguri, canale de protectie, bagand in puscariile comuniste pe cei prinsi la furat de lemn. Ne distrugem singuri. Rasa umana este predispusa la autodistrugere. Romanii cu predilectie. Se pot da legi drastice, se pot aplica cele existente, se poate interzice exportul de lemn. Nu se vrea si stiti foarte bine de ce, noi i-am ales in parlament. Iesiti afara in strada sa oprim taiatul padurilor, iese cineva? Iese pe dracu… Ne lamentam ca un popor las ce suntem si dam saci de ajutoare la sinistrati. Nu rezolvam nimic cu asta, la anul casa refacuta e luata de ape din nou.

  Reply
 4. Elena
  August 6, 2014 at 1:29 pm (10 years ago)

  Defrisari masive, poluare…
  Noi nu ne dam seama si pe buna dreptate poate ca nu se intampla in 1 – 2 ani insa in timp toate aceste lucruri au un impact foarte mare. Nici nu vreau sa ma gandesc cum se va ajunge in 40 – 50 de ani daca se continua astfel :)

  Reply
 5. Securitate IT
  August 13, 2014 at 2:24 am (10 years ago)

  Hai ca avem parte acum de prea multa caldura! :)

  Reply
 6. Eugen
  August 14, 2014 at 12:35 pm (10 years ago)

  Totul se intampla din vina noasta, a oamenilor..a vremurilor in care traim…poluare…defrisari..mers pe burta si cu ochii inchisi.

  Reply
 7. Topogane
  August 14, 2014 at 5:40 pm (10 years ago)

  A intrat in forta zilele astea la ce canicula e….:(

  Reply
 8. Alin
  August 19, 2014 at 11:30 am (10 years ago)

  Lasa ca a venit canicula momentan…si asta este tot o consecinta a ceea ce omul face cu mana sa.

  Reply
 9. Marius
  August 22, 2014 at 12:36 pm (10 years ago)

  Cred ca totul se intampla din cauza omului si a faptul ca nu ii pasa decat de ziua de maine…nu se gandeste in perspectiva…

  Reply

Lasa un comentariu