Nu iesiti din casa!!!

Postat la 20:13 | Scris de Daniela

Nu, pe bune vorbesc.

Luni dimineata, pe cand voia sa mearga la lucru, fiind gheata pe jos, mama a picat si si-a rupt piciorul undeva in zona gleznei. Deci nu e foarte grav.
Partea putin nasoala a fost cea din spital pentru ca a fost nevoita sa stea 2 zile cu inca 3 persoane in salon, toate persoane in varsta, undeva la peste 80, respectiv 90 ani si toate cu picioarele stangi rupte din sold si cu tija bagata.

Nu stiu daca toate spitalele din Romania sunt intr-o stare nasoala, dar cel de la noi este relativ ok. Pe langa faptul ca unele scaune au ramas de pe vremuri si pur si simplu arhitectura iti da senzatie de vechi, in privinta cel putin a caldurii este foarte, foarte bine.

Cat despre medici, jegosi si cu mofturi si aere de basinosi! Imi pare foarte rau de sistemul medical UMAN din Romania (sau daca sistemul medical include si medicii, scuze!) dar eu daca eram medic, va spun sincer, pur si simplu aveam un comportament exemplar si mi-as fi dorit ca sa se auda ce medic bun sunt. Se pare ca ei nu doresc acest lucru.

Daca cumva indrazniti sa iesiti din casa, luati-va bocanci sanatosi.

Share Button

5 Comentarii la Nu iesiti din casa!!!

 1. Pescuit
  January 8, 2015 at 7:58 pm (9 years ago)

  Spitalele sunt pline acum cu astfel de cazuri, nimeni nu da cu sare sau cu nisip pe jos. Parerea mea ,decat sa te risti sa ajungi in spital,mai bine stai cuminte acasa si iti gasesti ocupatie,decat sa ajungi intr-un spital de la noi si sa stai acolo vreo 2-3 saptamani, nu mai spun de cei care stau luni, mai bine nu te mai ridici de unde ai cazut..exagerez putin,dar conditiile din spitalele noastre sunt jalnice

  Reply
 2. Gabi
  January 10, 2015 at 8:38 pm (9 years ago)

  Gheata a fost curatata abia dupa vreo 3 zile, poate se gandeau ca o sa se topeasca intre timp… iar rezultatul a fost cu multe victime.

  Reply
 3. Termosistem
  January 26, 2015 at 11:58 am (9 years ago)

  Si eu am tras o cazatura zdravana Iarna asta de a trebuit sa stau 2 zile la pat.

  Reply
 4. Strat Dan Gabriel
  February 2, 2015 at 9:52 pm (9 years ago)

  Si asta se intampla din vina autoritatilor care nu iau masuri in privinta zapezi si gheti de pe trotuare!

  Reply
 5. Viata de cartier
  February 9, 2015 at 9:42 am (9 years ago)

  Unde sunt lenesii de la spatii verzi sa sparga gheata de pe trotuare?!

  Reply

Lasa un comentariu