Filme: Inception

Postat la 19:51 | Scris de Daniela

Filmul Inception este un fenomen. Regizorul Christopher Nolan a facut o treaba extraordinara.

Contine tot ce poate sa contina un film. Distributie de exceptie, ideea filmului este geniala. Nu cred ca a mai facut cineva asa ceva si evident ca scenariul este facut tot de Christopher Nolan. Dupa ce termini de vazut acest film, iti pui niste semne de intrebare. Cum ar fi sa faci chestiile pe care le face caracterul Cobb, interpretat de Leonardo DiCaprio. Cred ca multa lume a trebuit sa vizioneze acest film de mai multe ori ca sa isi dea seama ce se intampla. Efectele speciale sunt duse la extrem, daca stau sa ma gandesc tot ce contine acest film este dus la extrem.

O poveste de dragoste care in realitate este imposibila, chestii pe care in viata de zi cu zi nu ai cum sa le faci. Plotul filmului este complicat, nu ca alte filme cu vampiri, luate din carti, super eroi si mai stiu eu ce altceva. Cum am spus, scenariul este original. Nu cred ca exista ceva in acest film care sa nu imi placa.

Share Button

4 Comentarii la Filme: Inception

 1. G.C.M.
  January 21, 2012 at 8:58 pm (13 years ago)

  L-am vazut de vreo 5 ori. Chiar e genial.

  Reply
 2. Havrince Daniel
  January 21, 2012 at 11:21 pm (13 years ago)

  Esti cam in urma cu vizionatul :D

  Reply
  • Daniela
   January 21, 2012 at 11:29 pm (13 years ago)

   @Havrince Daniel: eu chiar deloc nu vizionez. Prietenul meu a postat ce a crezut el de cuvinta. A fost luat aleatoriu. :D

   Reply
 3. Raki
  January 22, 2012 at 11:01 am (13 years ago)

  Inca nu l’am vazut, dar promit sa il vad :)

  Reply

Lasa un comentariu