doar la români #1

Postat la 0:41 | Scris de Daniela

Anul trecut în vară, tot blocul ne-am hotărât să strângem bani să rezolvăm problema cu ţevile din beci. Nu le picase bine la toţi vecinii evident, dar trebuiau să se supună pentru că şi la ei era problema. De fapt era afectat tot blocul.

Aşa e când stai într-un bloc, mai apar şi probleme care trebuiesc rezolvate până la urmă. La blocul nostru era o problemă scârboasă rău. S-au spart câteva ţevi de la conductă şi practic când se trăgea apa la wc curgea direct în beci.
S-au strâng 30 lei de apartameni, bani cu care s-au luat ţevi, coliere şi s-au plătit maistorii.

Şi acum întrebare întrebătoare: cum s-au spart ţevile?
Ştiu, pare imposibil aşa ceva dar ăsta e adevărul că unii oameni confună toaleta cu coşul de gunoi. Înainte să strângem bani pentru reparaţii, doi vecini au încercat să vitanja de la asociaţie să desfunde şi să repare dar în zadar.
Până la urmă s-a reparat şi ghiciţi ce s-a scos de acolo: chiloţi, coji de cartofi, ciorapi, maieuri şi alte cele. Deci, cum poţi arunca aşa ceva în toaleta apartamentului tău?

Adevărul e că şi am vecini pe care îi văd că duc gunoiul o dată pe săptămână sau chiar nu îl duc deloc. Nu e posibil să fi aşa dobitoc încât să nu te gândeşti că în primul rând s-ar putea înfunda la tine şi te ce faci atunci când te vezi cu rahatul în casă? Băi sincer, nu ştiu cum gândesc alţii dar prostia e la măsa acasă.

Share Button

3 Comentarii la doar la români #1

 1. Alin Nicorici
  February 6, 2013 at 10:53 am (11 years ago)

  Ce face lenea din om, mai bine arunci gunoaiele in WC decat sa cobori sa le duci… niciodata nu vom scapa de astfel de persoane.

  Reply
 2. Alex
  February 6, 2013 at 1:54 pm (11 years ago)

  La mine la bloc in fiecare apartament s-au pus filtre in tava. Iar acum cel care arunca ce nu e voie si va fi in infundat.

  Reply
 3. Lucian
  February 6, 2013 at 2:22 pm (11 years ago)

  Mi se pare cunoscuta situatia asta.

  Reply

Lasa un comentariu