D’ale casei, aşa nu #2

Postat la 7:45 | Scris de Daniela

E de porc să îţi întinzi rufele în văzul lumii. Înainte vreme, nu avea mare brânză făcut prin casa, dat fiind faptul că eu eram destul de mică (mă rog, asta nu era chiar un motiv), salariile nu erau prea mari şi mare lucru nu puteai face prin casă dacă nu erai strângător.

Aveam un balcon cum era înainte, cu tablă, sârme pentru atârnat rufele la uscat pe dinafară şi dinăuntru. Acum ceva ani, primarul zicea în presa locală ca să nu se mai întindă rufele la vedere, în afara balcoanelor. Pe lângă faptul că arăta şi nasol, ba le lua vântul, ba nu erau aranjate frumos şi strica decorul, chiar dacă nici el nu era unul demn.

Acum că s-au izolat majoritatea blocurilor, chiar arată penibil nişte ţoale aruncate pe sârmă la uscat. Există uscătoare, balcoanele sunt suficient de mari ca să te mişti şi tu prin el şi să ai un uscător de rufe şi poate două, trei ghivece cu flori.
Visa-vi de mine, au nişte vecini o grădină. E cam ierboasă, dar e ok decât să fie plină de mizerie. De fapt, nici nu ştiu dacă se poate numi grădină pentru că cei ce stau la parter, îşi scot rufele şi le întind acolo pe o sârmă. O lenjerie de pat, o bluză, un pantalon. Cum am zis mai sus, e de porc.
Mai văd prin alte balcoane rufele cum atârnă.

Pentru noi, fetele: încercăm şi noi să ascundem lenjeria intimă după o bluză sau un pantalon când le punem pe sârmă? Şi mai încercăm să le punem la uscat pe dos şi nu pe faţă?

Share Button

4 Comentarii la D’ale casei, aşa nu #2

 1. zdwub
  April 23, 2013 at 9:06 am (10 years ago)

  Prin orasul meu asa ceva e ceva normal, adica la toate balcoanele vezi lenjerie intima, mai ales cei de la parter… te razi de ei cand isi pun asa ceva, cu gauri :)) Asa nu, pentru o femeie.

  Reply
 2. Blog cu Stil
  April 23, 2013 at 9:42 am (10 years ago)

  Asta asa e nu ai ce sa faci traim in Romania !

  Reply
 3. cotos
  April 23, 2013 at 9:53 am (10 years ago)

  Nu cred ca e chiar asa oribil sa fie hainele la uscat pe balcon sau pe uscator in exterior. Adica, nu inteleg cu ce ar deranje pe cineva…

  Reply
 4. mobila ieftina
  April 24, 2013 at 4:30 pm (10 years ago)

  Am vazut la etajul 1, intre stalp si balcon, un scripete – Oribil…

  Reply

Lasa un comentariu